Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formátování textu

Od: sajksh odpovědí: 5 změna:

Rychlá pomoc! prosím :)
Ve writeru se mi nepíše diakritika :( ... prosím, jak to mám udělat?
Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hjgde
hodnocení

0x

A je to text který je předem napsaný bez diakritiky nebo vám nefunguje klávesnice?

fskj
hodnocení

Ano je to text předem psaný bez diakritiky

ladaadal*
hodnocení

0x

Popiš to podrobněji. Když napíšeš "ý", tak to napíše sedmičku nebo nějakou blbost? Pokud sedmičku, máš klávesnici přepnutou na anglickou. Stačí zmáčknout zkratku, která odpovídá a jsi zpět na české. (shift+ctrl, shift+Alt nebo ctrl +alt, jak na kterém compu). Pokud ti to napíše blbost, máš nastavoný typ písma, který to nepodporuje. Přenastav na arial nebo Times new roman - když se to spraví, bylo to tak. Když nepomůže ani jedno, už mě nic nenapadá.

gg*
hodnocení

No já bych potřebovala změnit text bez diakritiky na text s diakritikou :)... celý text je právě napsaný v Times new roman :/ ... děkuji za ochotu

ladaadal*

Tak jestli to chápu dobře, máš nakopírovaný text bez diakritiky a chceš ho změnit na text s diakritikou? Pokud ano, nemám pro tebe dobrou zprávu, je nutné to přepsat s diakritikou, jiný způsob neexistuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]