Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání bezpečnostních chyb v aplikaci

Od: jiristransky® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

vrtá mi to už delší dobou v hlavě, jak se v programu (zkompilovaným) hledají bezpečnostní chyby. Rád bych si o tom něco přečetl, ale nenarazil jsem na žádné PDF nebo nějaký článek. Můžete mě prosím nasměrovat, kde se o této problematice dozvědět víc?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

na to asi žádnej obecnej návod nebude :) každá aplikace je jiná, někým jiným napsaná... Potřebuješ zdroják aplikace, a hledat :D

charlies*
hodnocení

0x

Tak třeba jedno z hesel pro vyhledávání je třeba "reverzní inženýrství". Ale není to tak, že si přečteš jeden článek a budeš to umět. Na to jsou potřeba docela hluboké znalosti z programování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]