Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám menší problém, nikdy mi to nedělalo a teď už jsem z toho mírně na nervy :D. Mám Asus x54l a blbne mi internet. Otevřu internet a když chci najet na jinou stránku, kterou si zadám, ukáže se že se načítá a nakonec přestane načítat a ukáže se zase stránka kde jsem. Podruhé když ji zadám musím ji dvakrát potvrdit aby mi to vůbec šlo. Když jsem třeba na facebooku a dívám se na fotky, zavřu je abych se dostala na hlavní stránku, kousne se to a musím celý internet přes správce úloh ukončit a spustit vše znovu. A když si chci otevřít třeba dvě stránky najednou tak mi celý internet spadne. Antivirák mi hlásí že je vše v pořádku a nic nenašel. Co s tím může být? Předem díky za odpovědi.
asi cokoliv .. problém s prohlížečem, se operačním systémem, s internetem (třeba špatný signál wifi), kumulace předchozích.
Já bych asi prvně zkusil odinstalovat prohlížeč (pokud to není IE) a znova nainstalovat, případně zkusit nainstalovat i jiný prohlížeč .. Maxthon, Firefox, Chrome podle toho co máte a zkusil to v tom
Zkusmo si nainstaluj jiný browser - zda se ´závada´ projeví také...
Na škodu nebude ani pročištění počítače programem Ccleaner (stáhnout lze tady) a zkusit počítač proskenovat antivirem bez najetí Win - buďto nabootovat např. z CD a nebo Avastem - Test po restartu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.