Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook HP 6540 reinstalace

Od: skrob® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, po zapnutí naběhne normálně Vista, která však po chvíli kompletně zbělá ( bílá smrt ). Rozhodl jsem se pro kompletní

reinstalaci na win 7. Problém je v tom, že ho nemůžu donutit bootovat z CD. Celý ten bios je nějaký divný. Poprosil bych o radu jak na to pokud máte s HP někdo zkušenosti. Acer, Asus i Toshiba mi při reinstalu problémy nedělal.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

2x

Ja kdyz instaluji svuj win7 na HP, tak mi to na zacatku napise at zmacknu enter kdyz chci bootovat z dvd. Vam to tak nedela? Zkusili jste taky mackat F5 nebo F8 predtym nez vam to zacne spoustet windows (mezi prvni obrazovkou HP a obrazovkou nacitavani windowsu)?

prskac1*

V biosu nastavte dvd mechaniku jako první na bootovaní. Pak F10 a odentrovat. Restartuje se a měl by bootovat z dvd. Pokud nechce, zkuste v BIOSU nastavit F12 BOOT MENU na ENABLE a pak bios uložit. Po restartu, hned mačkejte F12 a měla by vyskočit nabídka z čeho chcete bootovat.

hodnocení

Díky pánové zkusím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]