Nejste přihlášen/a.
Mám v mobilu internet a chtěla bych v tabletu surfovat na netu. Jde to propojit pomocí bluetooth, popřípadě jestli je na to nějaký program. Doma se připojím pomocí WIFI, to funguje v pohodě.
Dobrý den, děkuji za odpověď. Tablet asi nejde připojit na net, nemá 3G, ale jen WIFI, to mi doma funguje dobře... každopádně mám propojený mobil s tabletem přes bluetooth , ale na net se nepřipojím v tabletu vůbec, Kv.
Dobrý den, hluboce se omlouvám, pokud jsem se Vás nějak dotkla
( jinak jsem docela slušně vychovaná, ale tady mi to nějak uniklo. Každopádně moc děkuji za upozornění, příště se polepším. Také předem děkuji za odpověď na mou otázku a přeji hezký den, Kv.
Zdravím
Můj názor je shodný s Ginem Nutte,tazatelka snad mohla rádce předem pozdravit,popř.na konci napsat díky
myslím,že dotyčný nemoralizoval,jen poukázal na všeobecnou slušnost
národe :slušnost je taky čest
Zdravím, do Tabletu je určitě lepčí si pořídit nějaký mobilní internet od operátora, doporučuji podívat se na tyto stránky, tam najdete přehled tarifů i poskytovatelů adsl.cz/...
Dobrý den, děkuji za radu, mobilní internet od operátora mám v telefonu, bohužel v mém tabletu jde internet jen přes WI-FI nebo Bluetooth. Pokud mě mé znalosti neklamou, je potřeba k připojení 3G, což můj tablet nemá. Doma se připojím pomocí WI-FI, ale jinde chci přes MT ( mám Samsung S 5230, který je bez operačního systému). Pokud jsem správně pochopila, asi bude nejlepší koupit si nový MT s androidem, který má WI-Fi.
Nejsem bůhvíjaký počítačový expert, takže některé věci jdou trošku mimo mě
( i tak moc díky za rady. Kv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.