Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v mobilu propojit s tabletem, jak?

Od: kveta59 odpovědí: 13 změna:

Mám v mobilu internet a chtěla bych v tabletu surfovat na netu. Jde to propojit pomocí bluetooth, popřípadě jestli je na to nějaký program. Doma se připojím pomocí WIFI, to funguje v pohodě.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

2x
Zdravim,
drive jsem se takto pripojoval na notebooku taky pres bluetooth ale nejsem si jist zda to umozni i tablet daleko lepsi by bylo zaridit si mobilni internet od neakeho mobilniho operatora, protoze pokud to propojite pres bluetooth tak rychlost a stabilita bude takrka nepouzitelny.
.
Hezky den NutT
kveta59
hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď. Tablet asi nejde připojit na net, nemá 3G, ale jen WIFI, to mi doma funguje dobře... každopádně mám propojený mobil s tabletem přes bluetooth , ale na net se nepřipojím v tabletu vůbec, Kv.

nutt*
Zkuste nastaveni pripojeni a tam najit ten telefon pripojeny pres BT, co mate za tablet?
doplněno 27.09.12 10:21: A lze dokoupit 3G modem do usb :)
kveta59
hodnocení

V nastavení mi to píše, že je to spárováno s mobilem. Tablet mám Samsung Galaxy 10.1 WIFI P7510

gino*
hodnocení

0x

co kdybyste nejprve hezky pozdravila a nakonec předem pěkně poděkovala,nešlo by to

A co se takhle ještě pěkně uklonit? :))

kveta59
hodnocení

Dobrý den, hluboce se omlouvám, pokud jsem se Vás nějak dotkla:(( jinak jsem docela slušně vychovaná, ale tady mi to nějak uniklo. Každopádně moc děkuji za upozornění, příště se polepším. Také předem děkuji za odpověď na mou otázku a přeji hezký den, Kv.

nutt*
A co kdybyste radeji poradil/a a nemoralizoval/a tady. A mimochodem ten Vas pozdrav taky nemohu nikde najit.
.
Hezky den NutT
stribrnak*

Zdravím

Můj názor je shodný s Ginem Nutte,tazatelka snad mohla rádce předem pozdravit,popř.na konci napsat díky

myslím,že dotyčný nemoralizoval,jen poukázal na všeobecnou slušnost

národe :slušnost je taky čest

nutt*
Zdravim,
nerekl / nenapsal bych na to ani pismeno kdyby tam ten pozdrav byl kdyz na nej tak upozornoval/a.
.
Hezky den NutT

hodnocení

0x
neni mobil jako mobil. treba HTC maji funkci pristupoveho bodu wifi, kdy prave vytvori wifi sit do ktere sdili internet od operatora, a na tuto sit se muzete pripojit mobilem, notebookem ci tabletem.

petraa*
hodnocení

0x

Zdravím, do Tabletu je určitě lepčí si pořídit nějaký mobilní internet od operátora, doporučuji podívat se na tyto stránky, tam najdete přehled tarifů i poskytovatelů adsl.cz/...

kveta59

Dobrý den, děkuji za radu, mobilní internet od operátora mám v telefonu, bohužel v mém tabletu jde internet jen přes WI-FI nebo Bluetooth. Pokud mě mé znalosti neklamou, je potřeba k připojení 3G, což můj tablet nemá. Doma se připojím pomocí WI-FI, ale jinde chci přes MT ( mám Samsung S 5230, který je bez operačního systému). Pokud jsem správně pochopila, asi bude nejlepší koupit si nový MT s androidem, který má WI-Fi.

Nejsem bůhvíjaký počítačový expert, takže některé věci jdou trošku mimo mě:(( i tak moc díky za rady. Kv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]