Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro čistý zvuku sluchátka nebo mikrofo? Jaký?

Od: jasejenptam odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebuji nahrávat čistý zvuk a také mít pokud možno kvalitní a čistý zvuk ve skype. Proto hledám možnost, zda zvolit:

sluchátka s mikrofonem: alfacomp.cz/...

nebo raději jen samotný

mikrofon: alfacomp.cz/...

Nechci do toho cpát více peněz, protože nevyžaduji úplně to nejlepším, ale také nechci zase něco za 150,-, což už doma mám *smich*

Co poradíte vy? Které je lepší nebo máte jiný typ na mikrofon do 500,-

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
kvalitu rozhovoru na skype nejvice ovlivnuje pripojeni k internetu, pokud mate neake pomalejsi tak se Vam to bude sekat a blbnout stejne. Na rozhovory po skype je 100% nejlepsi mit sluchatka aby to druhe strane nevazbylo. Nepisete co chcete nahravat jestli rozhovor ktery vedete na skype nebo jak zpivate u PC?
.
Hezky den NutT

jasejenptam
hodnocení

Bude to použito na náznam mluveného slova. Pro komentování videonávodů, které pak poputují na youtube. Sluchátka jinam mám Koss, takže mě připadá možná zbytečně kupobat mikrofon i se sluchadly, ale nebráním se tomu, pokud by mikrofon měl vyhovující kvalitu.

nutt*
V tom pripade kupte zvlast mikrofon byla by skoda nepouzivat kvalitni sluchatka. A pri nahravani docilite urcite lepsich vysledku :)
.
Hezky den NutT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]