Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám dotaz ohledně MPC Home Cinema,a sice zda je k němu potřeba doinstalovat nějaký kodek,aby byl lepší zvuk,než ze samostatnýho programu.(pokud toho lze vůbec dosáhnout)Jde mi hlavně o filmy s DTS stopou.Žádný kodeky instalovaný v pc nemám.Díky za odpověď.
Hlavně nainstalujte balíky typu K-Lite, Codec Pack All in One, XP Codec Pack a podobné.
Doporučím instalaci Combined Community Codec Pack, takže zkuste ten. Nebo po instalaci CCCP to zkuste přehrát v nejnovější verzi Windows Media Playeru.
Oprava překlepu: Hlavně neinstalujte balíky typu K-Lite, Codec Pack All in One, XP Codec Pack a podobné.
Ivzez: Děkuji za opravu, nevšiml jsem si toto.
Omlouvám se za překlep a možné problémy s tím spojené.
P.S.: Kdo se diví, že píši jako neregistrovaný, tak je to z toho důvodu, že jako osoba administrátorovi nepohodlná jsem dostal ban. Nicméně stále tu jsem pro vás pro všechny a kdyby bylo jó nejhůř, najdete mne i jinde.
Váš bena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.