Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype - přidat kontakt

Od: skype odpovědí: 5 změna:

Chci přidat kontakt na skype, ale vždy když na to kliknu, objeví se mi: kontolujte Vaše připojení. Vypadá to, že Vaše připojení k internetu nefunguje. Prosím, zkontrolujte vaše připojení a zkuste to znovu.

Přitom internet mi normálně jde..

Co mám dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste vypnout firewall.

doplněno 27.09.12 18:13:

Jaký máš OS? Windows XP nebo 7?

Jak se prosím vypíná firewall?

benazvietnamu
Pokud nemáte v počítači nainstalovaný nějaký ochranný balík typu Internet Security, Smart Security či Total Security, tak používáte firewall, který má samotný Windows sám v sobě. Najdete ho v Start-Ovládací panely-Brána Firewall. Tam ji můžete buď vypnout nebo upřesnit pravidla.
Pokud ale nějaký takový ochranný balík používáte, budete muset jít do nějakého přehledu či nastavení a tam buď firewall můžete zase vypnout či nastavit pravidla.
Nikdy bránu firewall nevypínejte trvale - nastavte si kdyžtak výjímku pro Skype. Chodit na internet bez zapnuté (a dobře nastavené) brány firewall je velký hazard!
hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jak fatalwir píše, zkuste vypnout firewall. Pokud to nepůjde, tak odinstalujte a znovu nainstalujte Skype. Nezapomeňte odmítnout instalovat Bing bar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]