Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při zapnutí PC se mi stale otevíra složka

Od: soody odpovědí: 5 změna:

Dobrý den
Je tu někdo zběhlý v používání PC?Potřeboval bych poradit,pokaždé když zapnu PC naběhne všechno v pořádku.Jenže po nějake chvilce jak se mi načte skype a celkově se rozjíždí systém tak se mi vždycky otevře složka Knihovny.Nevíte jak toto deaktivovat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x
Start - Všechny programy - Po spuštění
Jestli tam je zástupce knihoven, smaž ho.
doplněno 14.03.13 13:14: Jaký máš OS?
soody
hodnocení

Bohužel..žadného zastupce tam nemám :/

honzav88*
hodnocení

0x

Mělo by to být v nastavení spouštění aplikací po zapnutí PC. Tam lze nastavit co se má spouštět a co ne...

doplněno 13.03.13 09:15:

Je to ve Správci úloh - Po spuštění, tam lze nastavit povolit nebo zakázat spoštění...

soody
hodnocení

Rubriku "Po spuštění" tam nemám :/

dericcaster*
hodnocení

0x

Můžeš zkontrolovat zda není tato složka v seznamu spouštěných věcí v msconfig. Start -> spustit (Nebo win+r) napiš msconfig a potvrď. otevře se okno konfigurace systému. Přejdi na kartu po spuštění a zkus danou složku dohledat. Pokud tam je tak ji odškrtni a restartuj PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]