Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox + kinect

Od: danda* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na doporučení, uvažuji a nákupu (respektive jsem rozhodnutý koupit) z herních konzolí xbox s kinectem, ale má cenu kupovat verzi s 250GB diskem nebo úplně bude stačit 4GB a eventuelně kapacitu navýšit externím diskem. Jak to pak bude se zatížením procesoru apod?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
mohu se zeptat o jakem externim disku je rec? Pokud vim tak aby XBOX prijal externi neorigo HDD musi mit JTAG coz novy xbox nema a takovyto zasah u noveho xboxe nedoporucuji. Na 4GB disk moc her nenahrajete, proto bych volil variantu koupit rovnou s vetsim diskem.
.
Hezky den NutT
prskac1*

Mám doma X-BOX 4GB a na ukládaní her stačí až nad hlavu, ale je pravda,že je čipnutý a hry mám pálené na dvd. Pokud Ale chcete hry cpát na HDD tak každopádně větší jak bylo psáno výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]