Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stopování IP adresy

Od: personel odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

rád bych kontroloval svého nezletilého synka při brouzdání na internetu i kdy jsem mimo domov. Nevíte, zda-li existuje nějaký program, který by mi ukázal, na jakých serverech se IP adresa momentálně vyskytuje?

Nebo alespoň jestli bych nějak mohl zjistit, zda je IP adresa on-line?

Mám na mysli něco podrobnějšího, než PINGování v příkazovém řádku ...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

A to nestačí historie, pokud ji neumí smazat?

ohneta*

Obávám se, že to autor potřebuje kontrolovat na dálku.

personel
hodnocení

Smazat historii dnes umí školák z 1. třídy. Nic proti vaší odpovědi, ale ano, potřebuji kontrolovat na dálku, je to nějak možné?

hanher*
Jaký má syn na PC operační systém?
buss

Já toto hledat, tak jdu na specializovaný web, ano, je to možné.

mowla*
hodnocení

0x

Takovéto sledování není zrovna legální - resp. zavání šmírováním ´všeho druhu´... Takové móresy se dost často obrátí proti iniciátorovi...

Já bych se se synem domluvil...

Jinak - možné je leccos - od špehování přes obranu proti němu po špehování špeha...

xart*
hodnocení

0x

Existuje např. secure.logmein.com/...kde se připojíte k PC odkudkoliv z prohlížeče a vidíte co se děje na PC.;)

personel
hodnocení

0x

Má operační system Windows 7. Jinak ten odkaz mi nefunguje ...

Domluva se synem je dobrá věc, ale děti jsou zvídavé, to všichni známe.

V dnešní době se o nebezpečnosti internetu pro děti tolik mluví a je to svým způsobem pravda, ale když si tedy rodič chce kontrolovat dítě, tak se ještě doví, že je to snad i nelegální. Kde to jsme. Už zase ... :)

Jak je tedy možné alespoň sledovat, zda-li je synova IP on-line? I když lepší by bylo vědět, kam přesně na web chodí...

praivo*
hodnocení

0x

Co vzdálená plocha přes TeamViewer? Jde se připojit i jen jako "divák", bez možnosti případného náhodného zásahu do PC a odhalení se.

personel
hodnocení

0x

Team Viewer musí být spuštěn i v cílovém PC? Co když jej synáček vypne ... :(

To by asi nebylo úplně postačující ...

uda1966*

TeamViewer je dobrá volba samozřejmě se dá nastavit tak, že startuje po spuštění a dá se také nastavit zakázání vypnutí tohoto programu. Doporučuji.

mildaivos

Dá se i přes Avast .. / dodatečná ochrana / vzdálená asistence / a funguje to jako team wiewer

avast zaheslovat a může to vyzkoušet vypnout *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]