Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych radu,včera jsem si nainstalovala tento program,vyzkoušela vystříhat krátké video a uložit.Jenomže se ukládá ve formátu myslím WMA nebo tak nějak a přitom jsem četla někde,že se má ukládat ve formátu H.264-což by mi vyhovovalo.Chtěla bych si tatko upravené filmy přepálit na DVD.Nemůžu nikde najít podrobný návod .Nemůže mi tady někdo poradit?Díky předem
WMA je soubor hudební, nikoli obrazový - pro správnou fuhnkci videa byste měla zvolit spíše soubor typu WMV Formát, který popisujete, neexistuje, jedná se pravděpodobně jen o způsob kódování videa - zkuste video uložit jako wmv, mpg nebo avi, pak by mohlo fungovat
Já se spletla,bylo to WMV ale já bych to chtěla uložit vMP2 PM4, H264 abych si to mohla vypálit na CD a šlo to přehrát.Video jako film bylo nahráno přes TV kartu přímo do počítače a potřebovala jsem jen vystříhat reklamy,což šlo překvapivě lehce.Ale já jsem naprostý amatér,ale pokud mám podrobné návody,je to v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.