Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netbook na přednášky

Od: isa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

sháním do školy netbook na zapisování přednášek, jde mi vlastně jen o tyto zápisky, takže pokud by přístroj zvládal i internet, bylo by to fajn, ale není podmínkou. Důležitý je tedy nějaký textový program a výdrž baterie - v ideálním případě okolo 6 hodin. Doma mám velký notebook a stolní počítač, takže o hry, filmy, hudbu a podobně mi opravdu nejde.

Proto, že po přístroji chci velmi málo, bych také radši nějaký levný.

Za případné tipy předem děkuji.

Isa

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Můžu doporučit Acer Aspire One D270-26Dbb nebo ASUS EEE PC 1011CX černý, výdrž baterie přes 6 hodin, cena přijatelná.

Tady bych to zvlášť neřešil, pokud nemáte zvláštní přání.

Hlavně si nekupujte takový ty laciné netbooky s Androidem z ČÍiny - ony sice sotjí kolem 2000-4000Kč, ale kvalita mizerná, baterie vydrží 3 hodiny a rychle ztrácí kapacitu.

Asus EEE se dělají i s šestičlánkovou baterií (sestra má 1005HA, ale už je starší) a vydrží při "kancelářské práci" přes 8 hodin, takže fakt pecka :) Můžu doporučit.

daniell*
hodnocení

0x

Acer Aspire One D270 za asi 6000-7000 kč mohu doporučit s osobní zkušenosti. Na tyto požadavky by ale měl stačit snad každý netbook na trhu.

zabu
hodnocení

0x

HP5103. je to taková skorohračka, ale vydrží mu baterka 10hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]