Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype - sledování chatu

Od: itonda® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám takový problém.

Je možné, když se někdo přihlásí na něčí účet, aby sledoval komunikaci přes 3. počítač?

Dám příklad: Uživatel A s počítáčem A si píše s uživatelem B s počítačem B, na uživatele B je zároveň přihlášen počítač C. Chodí na počítač C zprávy, které si posílají uživatelé A a B mezi sebou?

Díky za radu!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzav88*
hodnocení

1x

No pokud zná heslo nebo se jí umí nabourat do Skypu, tak asi není problém konverzaci sledovat... Asi to chce změnit heslo :-D A co pak si píšte jako kamarádi tajného, že se tak bojíte manžela?:-D to mi zavání nějakou nevěrou :-D

hodnocení

0x

Ano, a dokonce se dají "stáhnout" i ty z historie (jsou uloženy na PC kde se psaly, ale navzájem se mezi sebou synchronizují, pokud je účet přihlášen na více počítačích zároveň.)

Používám střídavě na PC, notebooku a mobilu, né že bych se někomu hrabal v jeho Skypu ;)

hodnocení

Ona historii po každém našem chatu smaže, takže se i přes to stáhnou?

nevím, kdo je ONA, ale zavání mi to tím že chcete někoho sledovat *stop*

doplněno 12.03.13 23:34:

v případě, že zná její heslo, tak ano, může "živě" sledovat konverzaci.

Ať si kamarádka změní heslo které se jen tak nedá uhodnout, tím je problém vyřešen ne? (samozřejmě ne ten, že si čte její konverzaci, a to je ve vztahu/manželství problém docela zásadní)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]