Nejste přihlášen/a.
ahoj, poradte nekdo prosim, od ty doby co se prihlasuju na internet pres mobilni internet od t-mobile se mi nejde pripojit k zadne wifi siti, vubec se mi nikde seznam bezdratovych siti neukaze, vpravo dole kde sem vzdy klikla na carky ktery ukazovaly silu signalu tam nejsou a je tam ikonka pro telefoni internet. Zkousela jsem pripojit sit i rucne ale nic. Mam windows starter , netbook lenovo. diky za odpoved
Start - Ovládací panely - Síťová připojení (nebo tak nějak, verze od verze Win se přesné názvy položek mohou měnit) - a je potřeba, aby tam bylo jedno připojení pro mobilní net (ať už je to GPRS/EDGE nebo 3G) a jiné pro připojení wifi. Pokud tomu tak není, je potřeba připojení vytvořit (Win průvodce).
Pokud je, lze tam aktivovat a nastavit (včetně (ne)zobrazení ikony na liště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.