Nejste přihlášen/a.
Neznáte nějaký hodně primitivní program na výrobu videí (jen něco sestříhat + přidat muziku _ víc toho nepotřebuji)? Upozorňuji, že mám ale velmi starý počítač, tak i na to berte prosím vás ohled. Dále chci poprosit i o odkaz, kde se bych jej mohla stáhnout. Na počítač se mě neptejte, je to něco XP, nebo co. A Windows Movie Maker znám, ale nefunguje mně, tak je také zbytečné ho sem psát. Moc děkuji za každou odpověď. Lidem, co mi doporučí program, co mi půjde, dám dobrou odpověď.
Pěkný zbytek dne.
Osobně používám program Mpeg Video Wizard DVD - 2 slovy je "jednoduše geniální" - má spoustu funkcí a přesto je velice jednoduchý na ovládání, stačí se podívat na Youtube, kde uvidíte, jak se s ním pracuje a za hodinku ho umíte ovládat poměrně dost dobře
Jediná nevýhoda tohoto programu je fakt, že umí pracovat pouze s videosoubory ve formátu mpeg, popřípadě mpg - pokud jsou Vaše videa v jiném formátu, musíte je pro práci v tomto programu překonvertovat - osobně používám konvertor Aiseesoft Total Video Converter - oba programy se dají celkem bez problémů sehnat na internetu a výsledná videa jsou velice povedená
Proč Vám Windows movie maker nefunguje? Co Vám hlásí za chybu? Nebo se vůbec nesputí?
Můžete zkusit VirtualDub, není tak složitý či již zmiňovaný Mpeg Video Wizard DVD, který je ještě jednodušší, než VirtualDub.
doplněno 25.09.12 14:02:Máte nainstalované všechny dosud vydané aktualizace pro WIndows, mrkněte na Microsoft Update - update.microsoft.com/... (otevřte to v Internet Exploreru)
Mpeg Video Wizard DVD je v angličtině, ale pokusím se s ním nějak poprat. A WMM se mi ani neobtěžuje otevřít.
Mkrni na článek tady: softmania.sk/...
Z nich bych ti asi doporučil WMM (zkus nainstalovat novejsi verzi) nebo videospin
Pro Video Wizard DVD lze na netu najít češtinu, není kompletní, ale to nejdůležitější bude česky .
doplněno 26.09.12 15:56:Źádný jiný soft bych ani nedoporučoval zkoušet, s tímto programamem lze dělat mnoho věcí jednoduše a vůbec nezatěžuje procesor a práce je s ním bezkonkurenčně rychlá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.