Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook aktivní relave ip adresa

Od: vnedy878787* odpovědí: 1 změna:

Dobty den, zjistila jsem, ze muj Facebook ucet vyuziva druha osoba... V aktivnich relacich jsem mela zaznamenanou ip adresu meho byvaleho pritele, omylem se mi to vymazalo... jak prosim vas zjistim, kdo - jaka ip adresa se pripojovala na muj pc, da se vymazane relace nejakym zpusobem navratit? Mockrat dekuji za info :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

xart*
hodnocení

0x

Nevím jestli jde ty vymazané relace vrátit, ale já bych si raději

změnil hesla jak na facebooku tak na emailu. A raději bych si i změnil i bezpečnostní otázky (jak na FB tak na emailech).

dál bych si na FB:

- zkontroloval jaké tam mám zadané emaily (tam všude bych si také zmenil hesla)
- povolil bych si upozornění na přihlášení (chodí na email nebo SMS)
- povolil bych si schválení přihlášení - bude to vyžadovat bezpečnostní kód, když se k FB přihlásí "neznámé PC"

Pro jistotu bych si zkontroloval PC, jestli tam nemám nainstalovaný nějaký keylogger.

A co se týče hesel, tak bych si nedával jednoduchá a všude bych si dal jiné heslo .. je to někdy pruda, ale vyplatí se ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]