Nejste přihlášen/a.
Dobty den, zjistila jsem, ze muj Facebook ucet vyuziva druha osoba... V aktivnich relacich jsem mela zaznamenanou ip adresu meho byvaleho pritele, omylem se mi to vymazalo... jak prosim vas zjistim, kdo - jaka ip adresa se pripojovala na muj pc, da se vymazane relace nejakym zpusobem navratit? Mockrat dekuji za info
Nevím jestli jde ty vymazané relace vrátit, ale já bych si raději
změnil hesla jak na facebooku tak na emailu. A raději bych si i změnil i bezpečnostní otázky (jak na FB tak na emailech).
dál bych si na FB:
- zkontroloval jaké tam mám zadané emaily (tam všude bych si také zmenil hesla)
- povolil bych si upozornění na přihlášení (chodí na email nebo SMS)
- povolil bych si schválení přihlášení - bude to vyžadovat bezpečnostní kód, když se k FB přihlásí "neznámé PC"
Pro jistotu bych si zkontroloval PC, jestli tam nemám nainstalovaný nějaký keylogger.
A co se týče hesel, tak bych si nedával jednoduchá a všude bych si dal jiné heslo .. je to někdy pruda, ale vyplatí se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.