Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém, když dám mail a chci zobrazit např. nové zprávy, vše se načítá, potom skočí tabulka informace o zabezpečení - mám vybrat zabezpečené nebo ne položky, ale nelze na nic kliknout a vše se sekne. Nové maily přijdou v pořádku, ale nelze nic přečíst, otevřít. Děkuji.r
Seznam je portál a poskytovatel e-mailové schránky. E-mailový klient je program, v němž si e-maily stahujete do počítače a čtete.
Používáte ke čtení e-mailů e-mailového klienta nebo webové rozhraní čtete e-maily přímo v internetu v internetovém prohlížeči)? V druhém případě prosím uveďte i prohlížeč.
Myslím, že druhý případ, mám internetový prohlížeč internet Explorer 7 a je fakt, že nabádají stáhnout novou verzi prohlížeče, aby mailová schránka fungovala lépe a rychleji, ale zatím jsem neprovedla. Díky za všechna vysvětlení.
Internet Explorer 7 je zastaralý prohlížeč, některé stránky ho nepodporují. Já třeba mám nový Seznam email a IE7 ho prostě úplně správně nezobazí a docela dlouho se ta stránka vykresluje
I kvůli bezpečnosti bych Vám doporučil nainstalovat Internet Explorer 9, máte-li WIndows Vista nebo Internet Explorer 8, pokud máte Windows XP. Takže až se připojíte do schránky a vyběhne na Vás ta lišta, ať si zaktualizujete prohlížeč, tak na ni klikněte a přímo Vám nabídnou tu nejnovější verzi.
Jinak IE stáhnete tady - software.seznam.cz/... nebo přímo ze stránek Microsoftu - windows.microsoft.com/...
Právě v mailu již nelze kliknout vůbec na nic, zobrazí se tabulka zabezpečení, dříve jsem na ni klikla dala nestahovat nezabezpečené soubory a šlo normálně kliknout na mailík jakýkoliv, nyní vidím, že něco nového přišlo a hned je vše sekne včetně té zabezpečovací tabulky, co se objevuje po nové verzi mailové schránky. Mám XP, tak stáhnu dle Vaší rady. Díky moc r.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.