Nejste přihlášen/a.
zdravím vás,potřeboval bych poradit,jak jste si všimli,na youtube,se dávají celé filmy ,,tak bych se chtěl zeptat,pokud tam dám film,jestli mě nemusí někdo nějak stíhat,bud GM,admini na youtube tak pokud bych si zaplatil ten poplatek,za přesáhnutí videa tak jestli by mě nemohli stíhat i policie?..Nebo by z toho nebyly nějaké problémy ..Díky..
Pokud to někdo nahlásí, tak tě upozorní a video smažou. Nic víc. A jak jsi myslel placení za video? To se na youtube dělá?
No po dosažení za 30min.na youtube se něco platí ) ..
Dobře,tak a žádné autorské práva nebo tak ničeho se bát nemusíM?:
no, když jsem dal na youtube video podléhající autorským právům (sestřih ze seriálu...), tak mě upozornili a video buď smazali, nebo zablokovali v určitých zemích. Po třech takových videích ti smažou celý účet (ano, už se mi to taky povedlo). Ale nijak dál to řešeno nebylo
Já teda na youtube nahrávám hodně písniček které podléhají autorským právům a mám jich tam celkem asi 10 a jenom jsem dal že to beru na vědomí a to je všechno rovnou dole mi psali že to nemá vliv na funkci mého účtu
A nejdelší video co jsem dla na youtube mám něco pod hodinu a nic jsem za to neplatil
Po pár nahraných videích ti to napíše "gratulujeme nyní můžete na svém účtu nahrávat videa delší než 15 minut"
a můžeš tam myslím nahrávat videa jak dlouhý jenom chceš
a filmy jsou stejně zakázaný uploadovat na youtube.. a když to někdo nahlásí tak to stjeně smažou
a potom ti až budou mazat účet
A ještě k tou sponzorovamu účtu
nemůžeš si dát sponzorovanej účet pokud nevlastníš všechny autorský práva nebo podpis pro použití na těchto stránkách
potom ti je sponzorovanej účet naprd :P toť vše :D
A proč na youtube? Hoď to třeba na uloz.to a povol live .
doplněno 24.09.12 20:47:Aha. To jsem opravdu nevěděl, ale snad existují i jiná uložiště ne?
Já mám rád Stream.cz - můžu doporučit.
doplněno 25.09.12 06:30:Na Youtube se často zobrazuje reklama před videem taky...A Youtube je taky plný reklam, vždycky ve videu dole jedna vyjede.
Ano, Stream.. aneb jak má vypadat web plný reklam, s reklamou před videem i po videu...kolem dokola, ideální tester netbooků..
doplněno 25.09.12 15:23:Jedna vyjede, klikem zajede.. na stream jsou rvoucí alza reklamy které nelze prakticky urychlit... flash litá po všech stranách... stále vše sjíždí dolů atd... jůtůb je proti streamu bílé plátno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.