Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít fotky v Picasa

Od: jarm® odpovědí: 4 změna:

Nejlépe se orientuji ve fotkách, se kterými pracuji v Picase. Kde vysvítit přímo v picase fotky, které chci třebam poslat nebo z nich udělat prezentaci. Možná, že to nevysvětluji dobře, ale třeba chci fotku poslat emailem, dám procházet soubory, ale picasa nemohu najít a pro mě pracně vyhledávám v obrázcích ve windows.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

polinek*
hodnocení

0x

už máte v Piccasu své fotky?

hodnocení

Fotky tam mám všechny, duplicitní jsou ve windows v obrázcích, kde se mi dělají složky, které jsou pro mne nepřehledné.

Mám nový notebook a u starého stolního se mi vytvořil takový jakýsi strom různých souborů, kde jsem si hezky hledala. Už jsem tedy přišla na poslání emailem přes obálku dole. Dřiv jsem velice složitě posílala fotky a to jsem si dala otevřít - třeba v souboru gimp, dala jsem uložit na plochu a potom v emailu přidat přílohu jsem dala hledání na ploše, kde jsem to rychle našla.

hodnocení

0x

Kliknete v Pisasu na vámi zvolenou fotografii a dole najdete obálku - poslat mailem a napíšete adresu. Nebo jí pošlete přímo ze složky.

hodnocení

0x

Pokud POCASA nemuzes najit, zkus ho nainstalovat slunecnice.cz/... .

doplněno 24.09.12 17:03:

Pokud PICASA nemuzes najit, zkus ho nainstalovat ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]