Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! V Diskuzích se mi Gify hýbou, ale když si je stáhnu na PLOCHU, tak ne. Ani video z foťáku mi nejde. Nevíte, jak si to mám nastavit? Mám VLC media player. Děkuji.
Na plochu nic nestahujte, protože obsah plochy při každém startu systému systém vždy načte a drží ho v paměti - pak může počítači kousek paměti chybět.
VLC player má vlastní kodeky, netřeba žádné odinstalovávat. Hlavně se vyvarujte různým balíkům kodeků typu K-Lite, Codec Pack All in One a podobné. Kdžy kodeky, tka instalovat rovnou filtry - ideální možnost je CCCP (Combined Community Codec Pack). Ale jak jsem psal, používáte-li VLC, není třeba žádné odinstalovávat.
Kdyžtak zkuste VLC odinstalovat a znovu nainstalovat nebo přejděte na Windows Media Player a doinstalujte si tam to CCCP.
doplněno 23.09.12 19:00:A ten animovaný GIF zkuste otevřít IrfanViewerem. Ke stažení zde: slunecnice.cz/... čeština zde: irfanview.net/... a doporučím i pluginy: irfanview.tuwien.ac.at/...
Díky, nevím, jak se do toho Irfanu nainstaluje čeština. Nainstalovala jsem slunecnice.cz/... a potom irfanview.net/... , každé zvlášť a v češtině to nebylo.
IrfanView spusťte a stiskněte P nebo to najdete nahoře v menu někde pod Preferences či Prosperities nebo taknějak - Language.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.