Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek GIF se nehýbe

Od: delta® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den! V Diskuzích se mi Gify hýbou, ale když si je stáhnu na PLOCHU, tak ne. Ani video z foťáku mi nejde. Nevíte, jak si to mám nastavit? Mám VLC media player. Děkuji. :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Jaký program používáte k otevření obrázků GIF? Např. v programu Irfan View si můžete nastavit, aby animované GIFy přehrával. K videím: Nechybí Vám nějaký kodek? Jaký typ souboru Vám nejde přehrát (přípona/y)?

mowla*
hodnocení

0x

Otevři ten uložený .gif prohlížečem netu...

;)

bena*
hodnocení

0x

Na plochu nic nestahujte, protože obsah plochy při každém startu systému systém vždy načte a drží ho v paměti - pak může počítači kousek paměti chybět.

VLC player má vlastní kodeky, netřeba žádné odinstalovávat. Hlavně se vyvarujte různým balíkům kodeků typu K-Lite, Codec Pack All in One a podobné. Kdžy kodeky, tka instalovat rovnou filtry - ideální možnost je CCCP (Combined Community Codec Pack). Ale jak jsem psal, používáte-li VLC, není třeba žádné odinstalovávat.

Kdyžtak zkuste VLC odinstalovat a znovu nainstalovat nebo přejděte na Windows Media Player a doinstalujte si tam to CCCP.

doplněno 23.09.12 19:00:

A ten animovaný GIF zkuste otevřít IrfanViewerem. Ke stažení zde: slunecnice.cz/... čeština zde: irfanview.net/... a doporučím i pluginy: irfanview.tuwien.ac.at/...

hodnocení

Díky, nevím, jak se do toho Irfanu nainstaluje čeština. Nainstalovala jsem slunecnice.cz/... a potom irfanview.net/... , každé zvlášť a v češtině to nebylo. *bzum*

Pokud se nepletu tak nekde v nastaveni se musi nastavit cestina.

bena*

IrfanView spusťte a stiskněte P nebo to najdete nahoře v menu někde pod Preferences či Prosperities nebo taknějak - Language.

hodnocení

Děkuji. Tak už to mám v češtině, našla jsem to. Když si v něm Gif otevřu, tak se hýbe, ale když ho mám ve složce, tak ne. Když jsem měla Windows XP, tak se hýbal GIF i ve složce. Jde to nějak nastavit i ve Windows 7 Home Premium? Děkuji. Jde mi o to, že když jsem si otevřela složku s GIFY, tak jsem je viděla okamžitě v pohybu. Tak si musím každý otevřít v Irfanu...
iz*

Zkuste si v nastavení složky nastavit zobrazování miniatur, ale nevím, zda pak neuvidíte pouze náhledy (jestli se obrázky budou i hýbat). Zobrazit > Miniatury

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]