Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozené CD_data

Od: harry potter* odpovědí: 11 změna:
Poradíte mi prosím někdo nějaký - nejlépe vyzkoušený (!) a"FREE"prográmek na záchranu dat (.jpg / foto) z poškozeného CD? Poškození sice není viditelné, ale k souborům se prostě nelze dostat... Díky za případnou odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

harry due
hodnocení

0x
takze se da skoro rici, ze poskozeni neni mechanicke? Pokud je to tim, ze je to nekvalitni medium a"vytratila"se barva, tak je CD v haji a beznou svoji mechanikou nic nezmuzes. Je sice fakt, ze by mohl byt program, ktery se jeden cluster pokusi nacist 100x dokud neziska dobrou informaci, ale tomu neverim. Radeji se CD rozluc. :(
harry potter*
Mechanicky poškozené to není rozhodně, dokonce se podařilo se k těm fotografiím i dostat, ale od té doby to už jen nejde a nejde... Co se týče toho média, zatim se mi u dalších (úplně stejných) nic podobneho nestalo, co se tyce tech fotografií, s těma bych se loučil JEN VELMI NERAD právě :) Asi budu muset zase začít kouzlit... Njn * Stejně bych ale nějakej ten progámek vyzkoušel, kdyby byl!
harry potter*
Potřeboval bych ty fotky zachránit a nechat je vytisknout! Halóóóóóóó... To mi vážně nikdo neumí poradit *nevi* Mám to raději napsat znovu *nevi**nevi**nevi*
zdenek*

ne kazda mechanika ma stejne schopnosti v ramci cteni CD a poskozenych dat.

Jdi stim CD k jinemu PC s jinim typem mechaniky mozna se ti podari ty data ziskat zpet.

harry potter*
To zkusim / až bude příležitost... Ale je to divný, ne *nevi* když ty fotky byly stahovaný z foťáku přímo do notebooku, stejně jako všechny ostatní, daly se prohlížet, upravovat, atd. * *stop* A najednou to nejde / na stejnym notebooku, stejný CD
harry potter*
04.11.04 15:10
Taky :) Dík
deamoniac
Pokud není mechanické to požkození, tak snížit rychlost čtení a zkusit to načíst třeba pomocí CloneCD a pak v PC otevřít

laden*
hodnocení

0x
podívej se na www.cdr.cz/a/5119 a zkus.
harry potter*
Mrknu se tam *stop* Díky

hodnocení

0x
Já bych zkusil nějakou jinou mechaniku (nebo několik),některý čtou poškozený cd líp,některý hůř.

dexy
hodnocení

0x
Je možné, že některá data na Cd jsou fyzicky, ale některé tam můžou být jen jako zápis v TOC, tedy jen v seznamu Cd, ale nikoliv fyzicky přítomné. Navíc tam může být problém v barvivu. Při rychlém zápisu to dělá paseku - landy a piti jsou"mělké"a to může taky dělat paseku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]