Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nahrál jsem si makro, které preformatuje soubor csv do sloupcu:
Sub Makro1()
Základní příkaz pro uložení aktivního sešitu vypadá takto
ActiveWorkbook.Save
Zkuste ho dát na konec, před End Sub.
Jestli vám automatické ukládání nebude fungovat, pak přidáme.
A naučte se editovat makra vytvořená záznamníkem. Sám vidíte, že to co jste zaznamenal, je nerozluštitelný horror. Zvláště ty všechny hodnoty, co vám vaše makro nastavuje na False, tam vůbec nemusí být.
doplněno 25.09.12 12:01:mohl byste prosím trošku líp vysvětlit, co vlastně od vašeho makra očekáváte? Proč importujete zrovna do formátu csv? Já se tedy přiznávám, že jsem za deset let práce s Excelem a makry formát csv ještě nepoužil. A neznám ani nikoho dalšího. Teď mám pár dalších dotazů.
Máte v naimportované tabulce vzorce?
Jestli máte vzorce, chcete, aby tam zůstaly nebo mají být nahrazené hodnotami?
Pod jakým jménem a v jakém formátu se má soubor ukládat a odkud se to jméno a formát vezme? Chcete ho zadat ručně?
Do jakého adresáře se mají tabulky ukládat a odkud se adresa načte? Bude adresa konstantní nebo ne? (pozor, VBA nemá DirList box, to je ta součástka windows, která slouží k prohlížení a ukládání do adresářů)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.