Nejste přihlášen/a.
Ahojky mám jeden problém koupil sem si notebook a vše bylo jako z pohádky ale asi po deseti dnech doslova chcípla celá klávesnice asi výte co jsem si myslel když mám heslo a nemůžu ho napsat ... naštěstí sem restartoval a vše šlo Pak bylo několik měsíců klidno .
ALE PAK nadobro chcíply klávesy na ovládáni hlasitosti reproduktorů , když si nastavím vyší zvuk tak sliším jen pííííííííííííísk a to i když zaklopím monitor , baterie sem nabijel 2 dny a bylo jen 7% , mám připojení k internetu ale nelze spustit kliknu a čekám a nic prostě nenaskočí , ALE NA KLÁVESNICI SEM NIC NEVYLIL ANI MY NESPADL ale řekl jsem si ale mám ještě počítač na kterém vše de. Řekl jsem si když si tak k h*vnu využiji tě na hry koupil jsem si jednu z roku 2005 ... nato potřebujete asi velký výkon řekl jsem si ale je to stejné joko z internetem nainstalováno zprávně ale nejde spustit. jen pro info skontroloval jsem si pc antivirovým programem a h*vno . restartoval jsem vyčistil vše cc clinrem avastem ale nic se nenašlo. ato mám laptop rok starý za 17000 KČ
už se asi nedivýte že jsem napsal že je retardovanej.dokud ho nereklamuju máte nějakou radu?
POMOZTE .
Nejvetší závadu spatřuji v externí periferii umístěné mezi klávenicí a židlí - ta je nepochybně zavýrovaná tak, že Avast ani Ccleaner si ani neškrtnou...
Zkus připojit externí klávesnici - ´půjč´ si ji z toho počítače, "na kterém vše de"... Ale pozor, nezapomeň, jak a kam byla připojena, ať ji - posléze, dokážeš zase vrátit - ´aby to zase šlo´...
Jako lajk ho nijak neopravíte pokud je v záruce nesmíte ho rozšroubovat bylo by to porušení záruční smlouvy proto je jedinou realnou možností dát notebook na reklamaci pokud je v záruce oprava nebo spíše asi výměna za nový kus je zcela zdarma. Něco podobného jsem měl s TV nefungoval mě ovladač šel sem dát tv na reklamaci dali my nový ovladač hned na místě asi 3 dny fungoval a potom zase "blbnul" teď čekám až mě příjde TV ze servisu možná příjde nová :D nojo TECHNIKA je PORUCHOVÁ
Podle tvého popisu, v tvém notebooku nejspíše vypukla třetí světová. Radši to reklamuj hned pokud možno a nic s tím nekoumej. Nebo pokud máš finance na zahazování, stav se.. uděláme crash test s šikovným desetikilovým nástrojem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.