Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení PC s TV

Od: trab* odpovědí: 6 změna:

můžu mi někdo poradit jaké jsou možnosti na propojení 8 let starého PC s novou TV? PC nemá HDMI zdířku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sedmicee*
hodnocení

3x

Zdravím, pokud máte na TV Svga Konektor, tak přes něj

upload.wikimedia.org/...

doplněno 22.09.12 17:22:

Budete potřebovat tohle image.made-in-china.com/...

PS.: jen upozorňuji že nevede zvuk, na ten musíte použít přechod z 3,5 jack na 2x cinch ze zvukovky do tv

trab*
hodnocení

to vypadá že by mohlo fungovat, děkuji

sedmicee*
22.09.12 17:28

;)

jvn®

Záleží na jakou vzdálenost to chcete propojit ;)

Proč by mělo záležet na vzdálenosti? Už před minimálně 10 lety jsem měl propojený PC s televizí o dva pokoje dál. Použil jsem stíněný kabel který se používá na napojení bezpečnostních kamer. Všude psali že koax nad 10 metrů bude problém a tohle mělo 12 metrů a chodilo to bez rušení. Důležitý, bylo že kabel měl 6 žil a stínění. Dostal jsem do toho stereo zvuk a video z rgb výstupu grafické karty a jelo se. Prblém není propojit zařízení, ale nakonfigurovat windle. Každá verze ovladačů grafiky je trošku jinak poskládaná a tak i člověk, který přesně ví co hledá může narazit. Natož člověk, který s tím nemá žádné zkušenosti.

jvn®
hodnocení

0x

Možná by se dalo propojit TV s PC přes LAN kabel. Teda pokud televize zvládá připojení ETHERNET a v PC máš síťovou kartu. Kabel pro LAN sítě není drahý a v každé prodejně s PC komponetny ti jej na počkání ustřihnou na míru jakou potřebuješ a osadí konektory.

Teoreticky by to šlo, ale nezkoušel jsem to. Mohlo by to jít?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]