Nejste přihlášen/a.
ahoj,
prosim o radu.Po restartu pc mi nenajizdi windows.Je tam jen klasicke vitejte ale nic vic,Muzete mi poradit?
Dekuji
Jaké Win? Co jsi na počítači dělal(a) naposled?
Nabootuj z instalačního CD a dejte Opravit instalaci...
doplněno 22.09.12 00:21: OK - pokud CD zmizelo jen z Win, bootu se to netýká - takže to přece jen zkus... Předem v BIOSu přepni pořadí boot mechanik na CD first (nebo tak nějak - podle verze BIOSu).
Pokud to opravdu nepůjde, poslední možnost je nabootovat z USB (z flashky) - pokud to BIOS umožňuje. Nebo vyměnit CD mechaniku...
BTW - je taky možné,že mechanika má jen povytažený konektor - takže případně otevři počítač a konektory rozpoj a opět zapoj...
Updatetovala jsem hru a po restartu mi uz nenajel.Mam windows vista.
Nabootovat to nemuzu,mam problem i s cd romkou.zmizela pred par mesici z pocitace,Ikdyz jsem ji uz nekolikrat aktualizovala v device manageru,i tak nefunguje.kdyz vlozim cd tak jakoze najizdi ale neukaze se mi v pocitaci
Buď nemáš povolené bootování cd v biosu a nebo nevím.Pokud ti nejde cd tak nabootuj flash disk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.