Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenajizdi windows

Od: mila2mila* odpovědí: 6 změna:

ahoj,

prosim o radu.Po restartu pc mi nenajizdi windows.Je tam jen klasicke vitejte ale nic vic,Muzete mi poradit?

Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Jaké Win? Co jsi na počítači dělal(a) naposled?

Nabootuj z instalačního CD a dejte Opravit instalaci...

doplněno 22.09.12 00:21:

OK - pokud CD zmizelo jen z Win, bootu se to netýká - takže to přece jen zkus... ;) Předem v BIOSu přepni pořadí boot mechanik na CD first (nebo tak nějak - podle verze BIOSu).

Pokud to opravdu nepůjde, poslední možnost je nabootovat z USB (z flashky) - pokud to BIOS umožňuje. Nebo vyměnit CD mechaniku...

BTW - je taky možné,že mechanika má jen povytažený konektor - takže případně otevři počítač a konektory rozpoj a opět zapoj...

mila2mila*
hodnocení

Updatetovala jsem hru a po restartu mi uz nenajel.Mam windows vista.

Nabootovat to nemuzu,mam problem i s cd romkou.zmizela pred par mesici z pocitace,Ikdyz jsem ji uz nekolikrat aktualizovala v device manageru,i tak nefunguje.kdyz vlozim cd tak jakoze najizdi ale neukaze se mi v pocitaci

radlik2*

Buď nemáš povolené bootování cd v biosu a nebo nevím.Pokud ti nejde cd tak nabootuj flash disk

mila2mila*
hodnocení

Dekuju za rady

danten*

Já osobně doporučuji přeinstalovat systém a nekrást programy a hry.

Cracky je dobrá věc pro otestování v nějakém VirtualBoxu, ale v ostrém provozu?!?

Jen tak dál.

uda1966*
hodnocení

2x

Dobrý den. Restartujte PC a mačkejte F8, spustí se Vám nouzový režim kde zvolíte poslední známá funkční konfigurace.

Mohlo by to pomoci.

Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]