Nejste přihlášen/a.
Ahojky
Dnes jsem si koupil hru mafia nainstaloval ale nejde spustit i když mám dvd v pc.
Máam windows 7 home premium . Vletáku nebylo že by tato hra podporovala i sedmičky. ale nevím. Prosím poraďte.
Bylo by dobré trošku říct více informací. Instaloval jsi to z DVD nebo přes Steam? A co přesně to dělá? "Nejde spustit.."z toho víme prd.
doplněno 21.09.12 22:03:torr: Mafia (pokud tazatel má na mysli první díl) je několik let stará hra a dnešní PC by s ní neměly mít problém.
doplněno 21.09.12 22:16:hop: Ale stejně pořád nevíme co přesně mu to dělá.
doplněno 23.09.12 21:32: pepříku i Mafie 1 je na Steamu store.steampowered.com/...
No, instaloval to asi z DVD, když v dotazu píše, že ho má v PC...
FUZIKu, ale Fatálek má pravdu v tom, že když netušíme jakým způsobem hra "nejde spustit", (tedy jestli se kousne, nic nedělá, vypíše chybovou hlášku), tak moc neporadíme co s tím...
doplněno 22.09.12 23:07:PEPR: vše jsou zatím jen teorie a hádání různých možností, tazatel nereaguje aby upřesnil...
doplněno 22.09.12 23:47:Pepr: ano, vím, to byla reakce na zmínku o konfiguraci compu (řekl bych "přemýšlení nahlas") - vaříme všichni z vody...
Fatalwir: No počkej... Nejdřív píšeš o Steamu a pak v doplnění o prvním dílu. To Ti nějak neštymuje.
doplněno 22.09.12 23:34:Hope, to je jasný, o tom žádná, zatím hádáme z křišťálové ( a ještě dost špinavé )
Jen jsem reagoval na fatalwirův rozpor. Že nejdřív píše o Steamu, který je potřeba k druhé Mafii a pak píše o první, která vyšla v době, kdy snad ani Steam ještě nebyl. Mě ani první díl nenapadl. S tím snad nemůže mít problém žádný běžný stroj i par let starý.
doplněno 23.09.12 23:04:Fatalwir: A sakra už neví coby! A je potřeba pro hraní Steam? To už snad ne! A mají ji vůbec v češtině?
Jazyky: Angličtina, Francouzština, Němčina, Italština, Španělština
...
Tak Ty jsi myslel i v první reakci první díl? No jak už jsem psal, s tím mě problémy ani nenapadly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.