Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mafia nelze spustit .V čem je chyba

Od: fuzik* odpovědí: 8 změna:

Ahojky

Dnes jsem si koupil hru mafia nainstaloval ale nejde spustit i když mám dvd v pc.

Máam windows 7 home premium . Vletáku nebylo že by tato hra podporovala i sedmičky. ale nevím. Prosím poraďte. *plac*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mikycz*
hodnocení

0x

Jak nelze spustit? Vložíš cdčko a co? Dej počítač, a koukni jestli je cd načtené. Pokud ano, poklepej na to. Pokud ne, jakou máš mechaniku? cd/dvd?

filuta*

Pokud to nainstaloval, tak asi nebude problém v DVD.

mikycz*

áá pardon, přehlédl jsem se.. Jak nejde? Máš to asi přes steam ne? Co ti to píše?

torr
hodnocení

0x
zdravím chtělo by to napsat sestavu Pc .Jestli má vůbec šanci se spustit. . .

hodnocení

0x

Bylo by dobré trošku říct více informací. Instaloval jsi to z DVD nebo přes Steam? A co přesně to dělá? "Nejde spustit.."z toho víme prd.

doplněno 21.09.12 22:03:

torr: Mafia (pokud tazatel má na mysli první díl) je několik let stará hra a dnešní PC by s ní neměly mít problém.

doplněno 21.09.12 22:16:

hop: Ale stejně pořád nevíme co přesně mu to dělá.

doplněno 23.09.12 21:32:

pepříku i Mafie 1 je na Steamu ;) store.steampowered.com/...

hop®

No, instaloval to asi z DVD, když v dotazu píše, že ho má v PC... :)

doplněno 22.09.12 21:36:

FUZIKu, ale Fatálek má pravdu v tom, že když netušíme jakým způsobem hra "nejde spustit", (tedy jestli se kousne, nic nedělá, vypíše chybovou hlášku), tak moc neporadíme co s tím...

doplněno 22.09.12 23:07:

PEPR: vše jsou zatím jen teorie a hádání různých možností, tazatel nereaguje aby upřesnil...

doplněno 22.09.12 23:47:

Pepr: ano, vím, to byla reakce na zmínku o konfiguraci compu (řekl bych "přemýšlení nahlas") - vaříme všichni z vody...

Fatalwir: No počkej... Nejdřív píšeš o Steamu a pak v doplnění o prvním dílu. To Ti nějak neštymuje.

doplněno 22.09.12 23:34:

Hope, to je jasný, o tom žádná, zatím hádáme z křišťálové ( a ještě dost špinavé *smich* )

Jen jsem reagoval na fatalwirův rozpor. Že nejdřív píše o Steamu, který je potřeba k druhé Mafii a pak píše o první, která vyšla v době, kdy snad ani Steam ještě nebyl. Mě ani první díl nenapadl. S tím snad nemůže mít problém žádný běžný stroj i par let starý.

doplněno 23.09.12 23:04:

Fatalwir: A sakra už neví coby! *sok* A je potřeba pro hraní Steam? To už snad ne! A mají ji vůbec v češtině?

Jazyky: Angličtina, Francouzština, Němčina, Italština, Španělština

...

Tak Ty jsi myslel i v první reakci první díl? No jak už jsem psal, s tím mě problémy ani nenapadly.

ds
hodnocení

Měl bys víc číst ten chlapec psal že má dvd v pc na to pozor!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]