Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávač filmů

Od: gasik* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,zdravím, poraďte mi někdo kde si stáhnu kvalitní přehrávač filmů.Moc díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

4x

Nebo zkus VLC player taky free a podporuje veškerý sítový přehrávání videa

hodnocení

0x

Sám osobně používám KMP player ke stáhnutí zde: slunecnice.cz/...

Podporuje spousty formátů zkuste a uvidíte

bena*
hodnocení

0x

Já osobně mám rád Windows Media Player, ale žel ve výchozím nepřehraje vše. Doporučím proto doinstalovat kodeky CCCP (Combined Community Codec Pack) a pak přehrajete prakticky vše. CCCP při instalaci nabízí pehrávač Media Player Classic, který je velice dobrý, ale osobně mi přijde zbytečné instalovat další přehrávač, když ve Windows už je.

Pro Linux můžu doporučit VLC Media Player.

zabu
hodnocení

0x

Já nedám dopustit na Windows media Player - Home Cinema. K tomu nainstalovat Haali Media spliter, Matrosku, a FFDshow. A nevím, co je to nepřehrát něco. Fungovalo to zatím na vše, co jsem potřeboval přehrát, včetně různých telefonních formátů.

hodnocení

0x

Používám všechny tři,s tím že stáhnuté filmy hlavně na KM,telku VLC a hudbu-klipy WMP .

frafira*
hodnocení

0x

Zatím vše mi přehrál pouze Daum Pot Player. Je na Stahuj.cz

praivo*
hodnocení

0x

Já mám pro AVI, WMV, MP3, WMA a WAV nastavený WMP, pro všechno ostatní na jednom počítači VLC a na druhém (vlastně jiném disku do stejného počítače) KMPlayer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]