Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pdf soubory

Od: gamapolis* odpovědí: 5 změna:

Zdravím.Mám tento problém.Vždycky se mi soubory pdf otevíraly přímo v prohlížeči(Firefox).Např.jízdní řády:po kliknutí na konkrétní zastávku tramvaje se otevřel soubor pdf přímo s jízním řádem(v podstatě tabulkový jízdní řád co visí na každé zastávce.A zničehož nic se mi najednou po kliknutí nabídne stažení souboru do počítače,což nechci.Nic jsem nikde nepřenastavoval.V čem by to mohlo být?Pokud se musí někde něco zrušit nebo nastavit,prosím podrobně,jsem laik.Děkuji moc.Ferda

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neaktualizoval jste prohlížeč? V tom by mohlo něco být.

gamapolis*
hodnocení

Aktualizoval jsem ho asi před 2 měsíci ale pak to šlo normálně.Ještě přede dvěma dny to šlo.

gamapolis*
hodnocení

Ještě jsem zjistil,že na Exploreru se to otvírá správně.Bude to asi v nastavení Firefoxu.Nevím ale co mám zrušit nebo nastavit.

pdf
hodnocení

0x
Změnu provedete v Možnostech Firefoxu – Aplikace. Snad obrázek napoví:
Pdf soubory
gamapolis*
hodnocení

Už to funguje,jen nevím proč jsem to musel upravovat,když jsem předtím nic nepředělával.V každém případě děkuji.F

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]