Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mám stáhnout ovladače na myš

Od: nunatko* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěla bych poradit, kde bych sehnala ovladače na myš. Mám notebook Acer Aspire 3003LM, a nejak mi prestala jit mys..a musela jsem si koupit na USB. Pokud by bylo možno poradte dekuji hrozne moc nunatko...;):)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud máš myš na USB a OS Windows XP nebo novější, ovladač nepotřebuješ. Myš ti bude chodit i tak. Jestli cheš přeci jenom ovladač, napiš alespoň označení myši. Zkusíme ti něco najít.
nunatko*
hodnocení

Ahojky...ja sice USB mam...ta mi funguje..ale ja myslim na NOtasu..tu mys uprostred...odninstalovala jsem nejake ovladace..jak to tam pisou..a nevim kde mam stahnout nove vis...diky
Ahaaaa ty myslíš nejspíš touchpad, ovladače bys měla mít u cdček co jsi dostala k notebooku, jinak je stáhneš na stránkách výrobce noťasu

nunatko*
hodnocení

0x
Jj presne to jsem myslela...ale nejak mi to nejde stahnout vis...tak proto jsem chtela radeji poradit...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]