Nejste přihlášen/a.
Mám gimp 2.6. Příkazy jsou v češtině. Když potřebuji poradit v nápovědě, tak je v anglickém jazyce. Kde k tomuto programu stáhnout češtinu. Našla jsem uživatelskou příručku v češtině, ovšem je to sešit na 300 stran. Uvítala bych tedy, aby program gimp měl v nápovědu v češtině. Děkuji
Jarm píše, že ho v češtině má.
V češtině je i vyšší verze 2.8.0. Ovšem stále s nápovědou v angličtině, takže se dá úspěšně předpokládat, že i předchozí verze na tom budou stejně.
doplněno 21.09.12 02:33:Tady píšou, že je to nápověda v češtině, ovšem stahovaný soubor je označený jako anglicky. Tak buď se někdo sekl nebo se jim změnil odkaz nebo to někdo ručně přeložil, ale zapomněl přejmenovat soubor. Nezbývá než vyzkoušet.
...
Tady je čeština na starší verzi (asi 2.0), ale autor těchto stránek tvrdí, že mu ta nápověda funguje ve verzi Gimpu 2.6.1
...
Případně tady a tady jsou tutoriály a návody. Nebo na YouTube je tutoriálů habakůk
doplněno 21.09.12 02:38:Sypu si trochu popelu na hlavu, když jsem psal, že předchozí verze češtinu neměly. Staré verze Gimpu českou nápovědu měli, ovšem poslední česká byla nejspíš pro verzi 2.0. Pak už to šlo bez nás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.