Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace ovladače grafické karty

Od: pavlikah odpovědí: 6 změna:
Nainstaloval sem si hru, spustil a vyjela mi tam tabulka s:
"Ovladač grafické karty je zastaralý a může způsobit problémy... Důrazně doporučujeme abyste aktualizovali ovladače na nejnovější verzi nabízenou výrobcem vaší grafické karty..."
Stáhnul sem si to ze stránek geforce.com, nemůžu na té instalaci nic pokazit? Budu tam něco zaškrtávat nebo něco sám nastavovat? Já sem lama a nerozumím tomu.
(jinak hra mi jede dobře a nevšim sem si žádných problémů)
Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Instalace ovladače by měla být (obvykle je) zcela bezproblémová...

Jen - proč jej reinstalovat, když stávající běží dobře? - takové hlášky je třeba brát s rezervou...

;)

pavlikah
Current Driver Version: 186.31
Latest Driver Version: 306.23
Danten: Stáhnul se mi soubor: 306.23-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe
Když je tam win7 tak by to mělo bejt bez problému? Jak zjistím jestli je prověřen microsoftem?
pavlikah
Mám to teda nainstalovat nebo ne?
naihonn*

Máš 64 bit Windows? Jestli jo, klidně do toho. Pokud ne, pak stáhnout 32 bitovou verzi ovladačů. Ale jinak by to mělo být v pohodě.

danten*
hodnocení

0x

Update ovladačů HW všeobecně je doporučováno.

Zjistěti si, zdali nabízený ovladač je i prověřen microsoftem VHQL a až poté se pusťe do update.

Pokud se vyskytne problém, je dobré mít vytvořen v počítači "Bod obnovení" v případě nekopmpatibilty ovladače, problémům...

Vytvořený bod obnovy poté vyřeší případné další problémy s odinstalací atd..

Ovladače od nVidie mají certifikaci Microsoftu... ostatně právě ovladače na grafické karty s čipem nVidie se objevují i v rámci update samotného systému Windows (což mimo jiné tuto certifikaci dokazuje).

A jen tak mimochodem... kdybych měl brát certifikaci VHQL jako směrodatnou, tak mi v práci nebude fungovat polovina tiskáren a různých dalších kusů hardware... to by se mnou vedení rychle vyběhlo, kdybych jim vysvětloval, že 30 lidí netiskne jen proto, že ovladač tiskárny neprošel certifikací Microsoft... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma instalace grafické karty

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]