Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat často se mi přehřívá notebook tak bych potřeboval poradit jaký z těchto alza.cz/...
Záleží v jakém prostředí notebook pracuje, jednou jsem čistil někomu notebook a tam mi nepomohl ani vysavač, ani stlačený vzduch. Proto je dobré čistit vysavačem preventivně, dokud to není zcela ucpané a zatemované. Musel jsem notebook rozebrat a vyčistit štětcem, z žeber radiátoru chladiče jsem vytáhl hmotu připomínající filc :D Někdy se zase jedná o prostředí, kdy prach je mastný a lepí se na radiátor a lopatky ventilátoru, tam je nutné použít čistý benzín a opatrně vyčistit.
Jůůůů - čtvrtlitru stlačeného vzduchu za tři kila! Tomu říkám byznys. Ale třeba je značkový, to je pak něco jiného. Já používám noťas ve velmi prašném prostředí truhláren a pod, taky ho vyfoukávám, ale nemaje ponětí o těchto coool vychytávkách, jako jsou ty spreje, používám na to obyčejnou ofukovací pistoli a obyčejný vzduch z kompresoru, který je ještě k tomu zadáčo. Stejně tak čistím PC v CNC strojích u zákazníků Jdu se stydět do kouta...
No, na rozebraný objektiv nebo snímací čip foťáku bych tvým kompresorem pohrdl a radši investoval těch 300Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.