Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používat,či nikoli?!

Od: leenaa odpovědí: 6 změna:

Ahoj,chci se zeptat,zda jsou bezpečné prográmky k aktualizaci ovladačů typu superovladač,drivereasy apod.,jestli jsou vůbec k něčemu dobré,abych si třeba tím nerozhašila pc.Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Zrovna tebou uvedená jména zní celkem podezřele. Je třeba si hlídat, jestli jde aspoň vytvořit záloha ovladačů, opravdu je možné si tím poškodit systém - zvlášť programy jako Zrychlení PC a obecně jiné s těmito podivnými českými názvy.
A placené už ani nezkoušej, u těchto jednoúčelových utilit je velká šance, že jde o podvod a program ti místo zrychlení systému tento klidně zničí!

Ale mám dobré zkušenosti s bezplatným programem SlimDrivers. Najde aktualizace, ale před instalací třeba vytvoří bod obnovení, což je důležité, kdyby se něco pokazilo. Teď ho nemám po ruce, ale pokud si dobře pamatuji, umí i vytvářet a nahrávat zálohy ovladačů

doplněno 19.09.12 18:07:

Ale pokud nevíš, co děláš, nepoužívej je. Je rychlejší instalovat ovladače ručně, než napravovat škody vzniklé špatným programem.

hodnocení

1x

NEPOUŽÍVAT! Akorát to zasírá počítač, nefunguje to a chce to všelijaké registrace a prachy.

praivo*

Ale za ten SlimDrivers se přimlouvám. Je zdarma, bordel od něj jsem žádný nenašel a funguje jak má. Je sice třeba se registrovat, ale, jak už jsem psal, je to zdarma.

Používat,či nikoli?!

reno*
hodnocení

0x

Právě dnes jsem něco takovýho odinstaloval..jmenovalo se to driver genius zkoušel jsem to a moc se neosvědčil tak šel :D chtěl jen dolary a registraci.

Pokud máš os win7 tak by si měl systém sám vyhledat co potřebuje

kangaroo*
hodnocení

0x

A nainstalovat pár ovladačů je takový problém? Tyhle programy jsou svinstvo a není na ruční instalaci nebo využít přímo live update program který nabízí sám výrobce desky.

praivo*

Vždyť jsem to psal. Pokud těch ovladačů není moc, je rychlejší je stáhnout ručně. Ovšem když ti chybí aktualizace třeba za 2 roky, pak se ten mnou uvedený - a jak už jsem uvedl, bez problémů funkční - program hodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]