Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit obraz na monitoru

Od: repe odpovědí: 3 změna:

Obraz na monitoru se mě nastavil asi půl cm od levé strany, a na pravé chybí. Co s tím, jak to odstranit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

..."se mě nastavil"... :-D

No - jsou dvě možnosti - buďto použij tlačítka na monitoru, někde tam bude i horizontální ´centrování´ obrazu. A nebo obdobné ovládací prvky v softíku ke grafické kartě.

doplněno 06.05.13 18:01:

Aha - notes...

Takže - vpravo dole na liště máš ikonu softíku ke grafické kartě, klikni na ni, někde tam bude i centrování obrazu na monitoru. Ale - nenastavoval jsi (jiné než původní) rozlišení? - nevhodné rozlišení může obraz docela ´rozhasit´.

praivo*
hodnocení

0x

Dnešní monitory mívají tlačítko pro automatické nastavení rozměrů obrazu. Jaký máš monitor?

repe
hodnocení

mám notebook Sony Vaio.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]