Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti snatáčením s frapsem. Chtěla bych začít točit videa na you tube. Fraps už mám stažený. Na návody jsem se už dívala ale nepochopila . Díky za každou odpověď
Demoverze Frapsu není kvůli omezení 30 sekundami a vodoznaku moc vhodná, pokud nechceš platit, doporučuji spíše Xfire, pokud platit chceš, pak trochu schopnější PlayClaw. A připrav se na to, že jedna minuta záznamu může mít i několik GB!
Samotná práce s těmito programy není těžká. Napřed si musíš zvolit složku, kam se mají videa ukládat, a pak si zapamatovat (nebo nastavit, pokud to jde) klávesové zkratky pro spuštění a zastavení záznamu, které pak stiskneš přímo v nahrávané hře.
doplněno 06.05.13 17:22:A jestli chceš videa zveřejňovat, v zájmu vlastní reputace se nauč i základní úpravy videa (střih, vkládání textu, titulních snímků, zvuku, vodoznaku...). Pokud s tím budeš chtít pomoct, napiš mi přes vnitřní poštu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.