Nemohu exportovat připravené a sestříhané video na DVD. Program Pinnacle Studio 11.1, ač je vše zadáno správně, mi říká, že vložené DVD není kompatibilní s vypalovačkou (NEC DVD_RW ND-4550A), přitom jednou se to podařilo. Vypalovačka funguje normálně. Poradí někdo?
Bylo možné,že DVD disk byl špatně vložen do mechaniky,to se stává,ale pokud to stále trvá,tak zkuste nejdříve vyexportovat video na HDD a pak vypálit,vím,že je to zdlouhavé,ale jinou možnost neznám,zkusím se optat a když tak vám dám vědět
jln
Disk byl vložen dobře, problém je asi v SW, protože podobně reaguje Windows Movie Maker, jen nevím kde.
J.L.N.
mrtommy*
Můžu se zeptat jaký používáte SP? SP1 nebo SP2? Já jsem měl SP1 a problém byl stejný,jakmile jsem přešel na service pack 2,tak vše bylo v pohodě.
jln
Mám SP 2. Takže tím to asi nebude. Windowsové píšou, že u WMM to může způsobovat jakýsi SW od Hewlet Packardů, ale ten jsem v PC nenašel.
mrtommy*
Zkusím se zejtra v práci zeptat kolegy,který pracuje s videem,jestli neví co to způsobuje.Ozvu se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.