Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Export videa v Pinnacle na DVD

Od: jln odpovědí: 5 změna:
Nemohu exportovat připravené a sestříhané video na DVD. Program Pinnacle Studio 11.1, ač je vše zadáno správně, mi říká, že vložené DVD není kompatibilní s vypalovačkou (NEC DVD_RW ND-4550A), přitom jednou se to podařilo. Vypalovačka funguje normálně. Poradí někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrtommy*
hodnocení

0x
Bylo možné,že DVD disk byl špatně vložen do mechaniky,to se stává,ale pokud to stále trvá,tak zkuste nejdříve vyexportovat video na HDD a pak vypálit,vím,že je to zdlouhavé,ale jinou možnost neznám,zkusím se optat a když tak vám dám vědět
jln
hodnocení

Disk byl vložen dobře, problém je asi v SW, protože podobně reaguje Windows Movie Maker, jen nevím kde.

J.L.N.

mrtommy*
Můžu se zeptat jaký používáte SP? SP1 nebo SP2? Já jsem měl SP1 a problém byl stejný,jakmile jsem přešel na service pack 2,tak vše bylo v pohodě.
jln
hodnocení

Mám SP 2. Takže tím to asi nebude. Windowsové píšou, že u WMM to může způsobovat jakýsi SW od Hewlet Packardů, ale ten jsem v PC nenašel.

mrtommy*
Zkusím se zejtra v práci zeptat kolegy,který pracuje s videem,jestli neví co to způsobuje.Ozvu se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]