Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám televizi Samsung UE 32D 5500. V TV mám adaptér Samsung v USB. U PC mám router. Na TV mi Wifi běží.
Nainstaloval jsem si Allshare na PC, ale nyní neukazuje se mi žádné přípojné zařízení na PC, když aktivuji Allshare.
Včera mi ale Allshare fungovalo, prohlížel jsem si videa i fotky z PC na TV přes Allshare, ale dnes neukazuje se žádné přípojné
zařízení. Odinstaloval jsem Allshare, znovu nainstaloval, restartoval PC, ale nejde Allshare.
Prosím o radu, čím by to mohlo být?
Děkuji.
doplněno 02.06.13 21:20:vkládám obrázek - jak mi to ukazuje
no já to řeším pomocí NETGER genie. V něm je mapa sítě a ukáže mi co je a co není připojeno k Wifi...tak to zkus a pak hledej podle toho co chybí v seznamu sítě...možná to přidělilo jinou IP adresu. Zkus v Samsungu znovu najít síť.
netger stáhneš a nainstaluješ,je to i česky, použiješ jen Internet, wifi a mapu sítě...
doplněno 02.06.13 21:33:jo a co nastavení serveru odkud to má tahat?
Prostě dříve jsem otevřel Allshare a při nastavení se mi hned načetla televize. Tak nevím proč to nyní nejde. Wifi funguje, internet také.
doplněno 03.06.13 14:18:.stále mi to píše, že sdílený server tohoto počítače nefunguje správně...
doplněno 04.06.13 11:47:HURÁ! Už mi vše funguje!
Dal jsem obnovitsystém PC, pak různě zkoušel.
Přenáší mi to fotky i videa. Děkuji za pomoc a nápady. Hezký den.
no takže k síti je připojeno vše, jen se to nevidí. Firewal hledej v zabezpečení.
doplněno 03.06.13 15:14:jo a když na to co je TV klikneš, tak to můžeš také upravit a napsat tam typTV
firewal jsem zkontroloval - je přidaný vyjímka. Jaký mám zvolit software pro používání Allshare? Když totiž pustím Allshjare na PC, tak mi po chvilce ( asi 2 min ) nejde internet na PC a musím PC restartovat při vypnutí Allshare, pak internet de zase.
Není něco jiného ( nejlépe česky ) na přenos fotek a videí z PC do TV Samsung UE 32D 5500 přes Wifi - router?
Zkuste DLNA sdílení přes ten Windows Media Center nebo přes Windows media player. Pamatuju si, že jsem nic nenastavoval a sám se mi tato služba v TV nabízela. Snad jen jsem musel zaškrtnout sdílení videa,zvuku,foto,print sdílet v lokální síti na PC Win7. Jinak doporučuji v TV nastavit pevnou IP adresu než DHCP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.