Nejste přihlášen/a.
Hezký den, všem..
Nainstalovala jsem si nový OS systém, Win Home Premium, 64bit verzi (měla jsem 32bit), používám Mozzilu. Nešla spustit videa, nikde. Přeinstalovávala jsem ovladače, pak mě napadlo zkusit stáhnout IE a tam běží. Jako prohlížeč ho nemám ráda, poradí mi někdo, jak se s tím vypořádat v Mozzile? Díky..I.
Ve Firefoxu (Mozilla se již pár let nevyvíjí a pokud vím ani nepoužívá) je potřeba pro stránku s videem povolit javascript a pro přehrávání videí je potřeba si nainstalovat přís/....
Máte nainstalovaný Flash? slunecnice.cz/... Myslím, že je ve windows samostatné pro IE a pro ostatní.
Opravdu máte nainstalovaný Flash Player pro Mozillu Firefox? Mě se zdá, že ne. Zkuste ho znovu nainstalovat, nic za to nedáte, předchozí verze bude nahrazena novou - get.adobe.com/... (zvolte verzi pro ostatní prohlížeče (Other browsers)). Nezapomeňte dole odškrtnout možnost instalovat McAfee Security Scan plus či možnost instalovat google Chrome a google Toolbar!
Pokud jste stahovala a instalovala IE9, tak vypadá trochu podobně jako FF, nevím, co je na něm nesympatického... nebo zkuste jiný prohlížeč - Avant browser Lite či Opera...
IE9 vypadá tahle:
Dobrý den, skutečně se mi to nepodařilo, nakonec jsem si nainstalovala Google Chrom a po pár hodinách jsem z něj natolik nadšená, že se mi k Mozille už ani nechce )
chrome je šmejd,shromažduje vaše data k soukromým účelúm a disponuje s nima
zkuste IE,je to bezpečnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.