Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restartování PC

Od: zelicko87 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, prosím vás nevítě někdo čím to může být? Mám na disko C Windows 7 a na disku D windows XP. Když ale zapínám Windows XP, tak mi to nabíhá a najednou z ničeho nic se mi restartuje PC. Když ho vypnu a zapnu hned znovu, tak už se zapne normálně. Tak jsem to neřešil a používal jsem to takhle. Ale dneska jsem zapnul Call Of Duty 4 multiplayer a když jsem kliknul abych si vybral tým tak se mi to zase restartovalo.
Navíc když jsem na Windows XP na google chrome a jezdím kolečkem myši tak se mi internetový stránky rolujou, neboli rozpádávají.

Kdyby jste někde věděl čím oba problémy můžou být byl bych rád :) děkuji. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

"Rolující se"stránkymá na vině pravděpodobně špatný ovladač grafické karty (nebo nevhodně nastavené rozlišení).

Restarty - pokud Win7 běhá dobře, problém bude v instalaci XP - resp. v pravděpodobně ´zaneřáděném´ systému... Pro pročištění použij např. Ccleaner ( stáhnout lze tady) a udělej důkladnou antivirovou kontrolu...

doplněno 18.09.12 11:43:

Ovladače - pokud nebylo spočítačem dodáno CD driverů, je nejjednodušší je stáhnout ze stránek výrobce počítače. Pokud jeto počítač ´neznačkový´, je třeba vědět, jaká grafická karta je namontována a poté opět - ze stránek jejího výrobce...

zelicko87
hodnocení

Díky :) zkusím to a nevíš kde stáhnu ty ovladače dobrý? :)

iz*

Ovladače grafické karty najdete u výrobce grafické karty.

Také lze prohledat různé sbírky ovladačů, ale podle mých zkušeností je nejlepší se proklikat webem výrobce a vybrat ovladač pro svůj systém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]