Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím vás nevítě někdo čím to může být? Mám na disko C Windows 7 a na disku D windows XP. Když ale zapínám Windows XP, tak mi to nabíhá a najednou z ničeho nic se mi restartuje PC. Když ho vypnu a zapnu hned znovu, tak už se zapne normálně. Tak jsem to neřešil a používal jsem to takhle. Ale dneska jsem zapnul Call Of Duty 4 multiplayer a když jsem kliknul abych si vybral tým tak se mi to zase restartovalo.
Navíc když jsem na Windows XP na google chrome a jezdím kolečkem myši tak se mi internetový stránky rolujou, neboli rozpádávají.
Kdyby jste někde věděl čím oba problémy můžou být byl bych rád děkuji.
"Rolující se"stránkymá na vině pravděpodobně špatný ovladač grafické karty (nebo nevhodně nastavené rozlišení).
Restarty - pokud Win7 běhá dobře, problém bude v instalaci XP - resp. v pravděpodobně ´zaneřáděném´ systému... Pro pročištění použij např. Ccleaner ( stáhnout lze tady) a udělej důkladnou antivirovou kontrolu...
doplněno 18.09.12 11:43:Ovladače - pokud nebylo spočítačem dodáno CD driverů, je nejjednodušší je stáhnout ze stránek výrobce počítače. Pokud jeto počítač ´neznačkový´, je třeba vědět, jaká grafická karta je namontována a poté opět - ze stránek jejího výrobce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.