Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem na intru a když se chci připojit k síti tak se připojím ale už se nepřipojím k internetu. V přiloženém obrázku vidíte (nevim jak to nazvat..:D) který nastavuji ručně na enable, když tohle udělám tak 4x tak se to připojí někdy tomusím zkusit víckrát, ale vůbec nevím,jestli to má nějaký vliv, a vždy se to vrátí po připojení i nepřipojení zpět na disable. Když nejsem připojen k internetu, tak v Centrumu síťových připojení a sdílení mám kromě domácí sítě ještě veřejnou síť kterou nevím co tam dělá, když se tam neobjevítak mě to připojí. ovladače nepomohli. Mám win7 64...prosím moco pomoc...:D...) nevím co mám dělat a takhle ručně to dělat každý den je už otravný...Děkuji...
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.