Nejste přihlášen/a.
Zdravim,mam na vás dotaz,jestli někdo máte zkušenost s prográmkem windows 7 manager (yamicsoft)?Dík
Nedoporučuju instalovat, zvlášť, pokud jste běžný uživatel. Pro údržbu systému doporučím CCleaner a Defragmentace disku (v Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje) nebo Defraggler. Víc není potřeba.
Při instalaci jakéhokoliv programu odmítněte instalaci různých toolbarů či "zázračných" programů (Zrychlení počítače, google chrome, McAfee Security Scan, atd.)
Nezkušený uživatel si snadno může odrovnat systém.
doplněno 18.09.12 12:44:Dotaz se přece netýkal Google Chrome. Tím si člověk sice systém neodrovná, ale zase o sobě nedobrovolně a často i nevědomky Googlu sděluje řadu informací.
Odesílá Googlu některá data, která by nutně nemusel. Místo něj doporučuji původní projekt, ze kterého bral Google zdrojový kód - open-source prohlížeč Chromium.
Praivo: Chromium prý odesílá totéž, co Chromium... takže asi na to přijde kredenc. Ale taky jsem čuměl - že by komunita něco takového dělala?
Google je vůbec znám špehováním uživetlů skrz jeho produkty - Google updater odesílá dost citlivé údaje, Google Chrome taky (kam chodíte, kam se přihlašujete), GMail čte svým uživatelům poštu a po smazání emailové zprávy některé na serveru zůstanou, i samotný vyhledávač toho posílá víc, než je zdrávo...
Ale nechci odpočovat, berte to jako doplnění odpoěvdi praiva.
doplněno 18.09.12 14:32:Zjistil jsem to přes sledování komunikace - žhavá komunikace s googlími servery budiž důkazem. Též to sledovali i třeba na rootu a jiných serverech, takže nic si nevymýšlím.
Comodo dragon jsem nijak nezkoumal, ale z Chromia vychází, tak nevím, nedokážu posoudit. Ale myslím si, že ten nic neposílá.
Jak jsi to zjistil? Dělá to i bez přihlášení? Co třeba Comodo Dragon? Ten by neměl nic odesílat, je k tomu dělaný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.