Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra pro můj počítač

Od: lightknightcz* odpovědí: 2 změna:

Ahojda!

Chystám se začít natáčet Gameplaye a Let's Playe z her na YouTube. Chtěl bych se zeptat - jakou hru by jste mi doporučili? Na jaké letsplaye se lidé dívají? Upřednostňoval bych něco typu střílečka / sandbox, nebo něco online. Sám jsem uvažoval již o Minecraftu, Team Fortress 2, Left 4 Dead 2 nebo Portal 2.

Děkuji moc za odpověď.

Parametry mého NTB:

Model: Acer Aspire 5750G
CPU: Intel Core i5-2430M 2,4GHz with Turbo Boost up to 3,0GHz
Grafárna: NVIDIA GeForce GT 520M, Up to 2741 MB TurboCache
15,6 " HD LED LCD (rozlišení 1366 x 768)
RAM: 4GB DDR3 Memory
750 GB HDD (z toho asi 476 GB volných)
DVD mechaniku to má :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Jako by takovejch tam už nebyly desítky stovek tisíc hodin..

Jediné, na co bych se reálně mohl dobrovolně podívat, by byl walkthrough k Portalu, pokud by to bylo smysluplně děleno na části, nejlíp ještě s odkazama na časy ve videu, abych si moh okamžitě najít to, kde sem se zasek. Teda za předpokladu, že bych ho ještě neměl dohraný sám.

Mohl bych doporučit to, co není tak úplně jednoduché, očividné a nekonečně se opakující všude po internetu, jako ty miliony CS fragmovies. Když se kouknu, co tu aktuálně mám, tak například: Perfektní výsledky v challengích v Bastionu. Speedruny v DDO, neobvykle lstivé zvládnutí situací, které jsou jinak s danou classou/výbavou nemožné. Řešení challengí v MtG Duels + jejich odůvodnění, proč přesně takhle a ne jinak, a že to nebylo náhodné zkoušení. Schované kufry v Mirror's Edge. Pokud to fakt umíte, tak They Bleed Pixels :) Nebo tak něco, snad mě chápete.

kangaroo*
hodnocení

0x

Udělej recenzi na Prehistorika to bys mi udělal radost *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]