Dobrý den, mám k Vám prosbu ohledně připojení INTERNETU EXPLORER. Běžně jsem pomocí tohoto internetu vstupovala na webové stránky, ale ode dnešního rána to nelze. Při zapnutí tohoto programu se mi ráno na obrazovce nabídla - aktivace nového programu internetu explorer - udávali různé výhodné důvody,proč to učinit. Stahování nového rozšíření programu INTERNET EXPLORER trvalo asi 15 minut. Poté jsem měla počítač restartovat. Po kliknutí na ikonu INTERNET EXPLORER se mi ale bohužel nic nezobrazilo. byla prázdná obrazovka, pouze na horní liště jsem vlevo měla napsáno - znak internetu a připojování. Když se nic nezměnilo ani po 20 minutách, tak jsem počítač restartovala a požadavek otevření internetu opakovala. Ale výsledek byl stále stejný. Budu ráda, když mi poradíte. Lucie
Aktivace? Podle me tam mas nejaky bordel. Projed to antivirem, trojan hunterem, adawarem, spibotem a uvidime... Na internet jsou podle me i lepsi programy, jako treba opera operacesky.net/... Dale koukni na nastroje, moznosti internetu, pripojeni a koukni co mas za proxy...
nevim jakou mate verzi Windows. Pokud XP zkuste jej preinstalovat novym IE 7.0 (Aplikace Windows Internet Explorer 7 pro systém Windows XP SP2) ze stranky: microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.