Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce i rádkyně.
Nejednou mi z Youtube zmizelo Tlačítko stáhnout.
V nastavení Chromu v rozšíření ho ale mám aktivní.
Nevíte někdo prosím čím by to mohlo bejt?.?.?
Díky za rady. Lujs
Přejděte na jiný prohlížeč, například Opera nebo Mozilla Firefox. Pak si tlačítko stáhnout nainstalujte. Do Internet Exploreru to jde taky nějak nainsatlovat, ale je to trošku těžší.
Osobně doporučuju na stahování videí program aTube catcher, který nabízí více možností. Jen při instalaci odmítněte Google Toolbar či jiné programy, co bude nabízet (například Google chrome, Zrychlení počítače, registry Mechanic,...).
Víte taky, že Google Chrome o svých uživatelích odesílá docela dost citlivá data, napříkald kam chodíte, kam se přihalšujete...
Ta nevím, zkuste ten doplněk odinstalovat a znovu nainstalovat. A nebo si nainstalujte ten aTube Catcher.
Můžu se jen zeptat, proč jiný prohlížeč nechcete? Vždyť většina prohlížečů vypadá velice podobně...
Nbeo mě ještě napdalo zkusit Chromium, což je skoro to samé jako Google chrome, ale je to vyvíjeno komunitou, možná tam problém nebude. Ke stažení: instaluj.cz/...
Ten nebo to Chromium, když nainstaluju tak Chrome mám odinstalovat?.?.?
doplněno 16.09.12 14:53:Sem to několikrát stáhl ale nevím kde to v tom raru mám spustit nebo co.
No Chromium nemá instalátor. Takže ten RAR musíte rozbalit, třeba do C:Program fles a tam vytvořit složku Chromium. No a pak stačí na chromium.exe (modrá ikonka) kliknout pravým myšítkem a zvolit Odeslat-Plocha (vytvořit zástupce). A takhle si ho nainstalujete.
Chrome odinstalovávat nemusíte, pokud ale u Chromia zůstanete, nač tam mít Chrome? Nezapomeňte si do Chromia zkopírovat záložky, protože pokud Chrome odinstalujete, záložky budou fuč.
A jak dopadlo odinstalovat ten doplněk a znovu ho nainstalovat?
doplněno 16.09.12 15:09:Ale teď si nejsem jist, zda-li Chromium pro Windows má češtinu... No uvidíte - rozbalíte ho, spustíte ho a jeslti bude na Vás mluvit anglicky a nepůjde-li to v nastavení (Settings) změnit, tak se na Chromium vybodněte.
Nemůžu si pomoct, tohle je jako "ve škodovce mi vždycky šlo stáhnout okýnko u řidiče, teď je zaseklé a nejde s ním hnout" - "ve fordu nebo renaultu můžete stáhnout okýnko u řidiče, případně si kupte jízdenku na vlak, tam jsou stahovací okýnka taky a navíc nemusíte nic řídit, můžete si povídat"
No jóó, ti vláčkaří
Jo, je akorát mrkněte na ten klíč (na matice), jeslti je to Chromium v češtině... V Linuxu je normálně v češtině, ale nejsem si právě jist, jak je to ve Windows, protože ve Windows jsem ho zatím osobně nezkoušel...
Když on se mi připojuje ke stránkám co mám v Chromu. Já nevím jak ho dát jako zástupce na plochu aby se mi otevíral jako samostatný okno a aby mi fungovaly i záložky a různý vychytávka který mám v Chromu.
doplněno 24.09.12 14:58:A takhle se mi zorazil v Exploreru.
Co jste zas proboha instaloval? několikrát jsem Vám psal, ať jste při instalaci opatrný a všude, kde je slovo toolbar, tak to odškrtával. V IE klikněte na ty křížky vlevo u těch příšernejch lišt a pokud možno je odinstalujte. zapamatujte si jejich názvy a pak v Start-ovládací panely-Přidat nebo odebrat programy je odinstalujte.
Tam, kam jste chromium rozbalil, tak tam na něj klikněte pravým myšítkem a zvolte Odeslat→Plocha (vytvořit zástupce).
Pozor já sem nic neinstaloval, to sem jenom po zmáčknutí pravýho myšítka zvolil otevřít v Internet Explorer (kterej nikdy nepoužívám) abyste to viděl.
Tak to jste tam musel instalovat něco dřív a přitom se tam současně něco nainstalovalo. No to je jedno, odinstalujte ty toolbary (lišty) a je to.
Pokud máte to Chromium na ploše, tak zkuste si do něj to tlačítko Stáhnout doinstalovat a uvidíme.
Honzo já ale Explorer nehodlám používat (je tam staženej už z prodejny), takže s ním ani nic dělat nebudu. Kdyby šel odinstalovat tak už sem dávno bez něj.
Extrahoval sem ho na plochu a dal zástupce plocha. Je to furt stejný.
Nebudu muset odinstalovat celej chrom abych mohl začít používat to chromium?.?.?
Já nikde nepíšu, ať přejdete na Internet Explorer...IE je nutný pro chod systému, je ve Windowsu předinstalovaný. Odinstalovat nejde - jeho jádro využívá Průzkumník Window,s Plocha a dašlí programy, třeba Skype.
Psal jsem rozbalte si to Chromium. Doporučil bych Vám ho rozbalit někde do C:Program FilesChromium a tam tu složku otevřte, uvidíte tam desítky souborů a mezinimi chromium.exe (modré kolečko). Na to pravým myšítkem kliknete, zvolíte Odeslat-Plocha (vytvořit zástupce). Pak si Chromium pustíte a mnůžete sourfovat.
Chrome není třeba odinstalovat, ale pokud v Chromiu problém nebude, klidně ho odinstalujte. Nezapomeňte si přetáhnout záložky.
Akorát z tý Plochy si to přesuňte jinam, třeba na C: , to je jedno. A pak si udělejte toho zástupce na Plochu, jak jsem psal výše.
Chrome z Chromia vychází a aplikace obchdodě Google by měly fungovat i pro Chromium.
doplněno 24.09.12 18:37:Navštívil jste ty stránky userscripts.org/... v Chromiu? Kliknul jste vpravo nahoře na to install?
doplněno 24.09.12 20:32:Šel Vám nainstalovat ten doplněk do toho Chromia, jak jsem psal? Já jsem to schválně zkoušel, mě to šlo - Chromium se dole ozvalo, zda-li chci povolit instalaci doplňku, dal jsem Povolit, pak na mě skočilo okno, jeslti to chci nainstalovat, dal jsem Instalovat a doplněk byl nainstalován, koušel jsem to, video se stáhlo.
No s Chromem nevím, co dál, když jste ten doplněk zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat a stále to nešlo. Leda celý Chrome odinstalovat a znovu nainstalovat, jenže to se smažou záložky při odinstalaci že jo...
Záložky do Chromia přetáhnete tak, že v Chrome kliknete na ten klíč a zvolíte Správce záložek. Tam dáte Nástroje-Export záložek. Ty se uloží do nějakého souboru. V Chromiu uděláte to samé, jen dát Import záložek a ten soubor tam zvolíte. Záložky by pak měly být v Chromiu.
doplněno 24.09.12 20:51:Udělejte to tak, jak jsem psal jen s tím rozdílem, že to samé uděláte pak v Chromu místo v Chromiu. Ale přijde mi zbytečný pak Chrome instalovat, když to Chromium tam máte, protože budete dělat stejný krok. JInak to nepůjde...
Jo minimálně 7x a nejde mi to otevřít a ukazuje mi to todle.
doplněno 24.09.12 18:50:Jo pardon v chromiu ne. Mě bude stačit když to pude dát zpátky do chromu.
doplněno 24.09.12 18:51:Já totiž nevím jak si přetahat do chromia záložky.
Nebude jednodušší když to vrátíme do toho bláznivýho chromu?!?!?!?!
doplněno 24.09.12 20:40: Honzo nezlobte se ale to už je na mě moc těžký a já bych určitě zase nadělal víc škody než užitku.
Dají se záložky hodit do nějakýho souboru kterej bych si před odinstalací chromu někam uložil a po opětovný instalaci je zase nějak jednoduše hodil zpátky?.?.? Je pravda že kdybych přišel vo všechny záložky tak by mi to možná spíš prospělo. :D
Teď už se v tom tak plácám že už nevím co myslíte že ste psal že mám udělat.
Dají se ty záložky dát do nějakýho souboru abych je potom mohl dát zpátky?.?.?
V tom internetovým obchodu chromu zde by to nebylo?.?.?
doplněno 24.09.12 18:28:Beno zkuste se prosím podívat sem. Několikrát (7x) sem to stáhnul ale nejde mi to otevřít. Ukazuje mi to todle.
doplněno 24.09.12 18:30:Zase sem uděla chybu v odkazu, už je toho na mně moc.
doplněno 24.09.12 18:33: Omlouvám to zde bylo správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.