Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně přehledné množství záložek

Od: hejkal® odpovědí: 2 změna:
V notebooku mám za ta léta poměrně dost oblíbených adres či odkazů, podle obsahu uspořádaných ve složkách. Teda není problém hledat třeba všechno, co mne kdy zaujalo o autech ve složce s názvem řekněme Doprava, a tak dále.
Problém teď ale nastal v mobilu, SE s Androidem, zajímavé záložky přibývají, ztrácím přehled, a co je horší, při "listování" se mi častěji stane, že místo posunutí nahoru - dolů dotykem otevřu to, co nechci!
Otázka zní: Dá se nějak v záložkách vytvořit složka, do které by se přesunuly podobné odkazy, aby byl lepší přehled?
Už nejčastěji používané mám na ploše, s tím není problém...

Špatně přehledné množství záložek

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepoužívat default (výchozí) prohlížeč, ale stáhnout si jakýkoliv jiný.

Ostatní totiž v 99% adresářovou strukturu záložek podporují a nehledě na to, že většina z nich umožňuje i synchronizaci oproti PC, takže se s přepisováním záložek nemusíte zaobírat. Natáhnou se Vám záložky, historie, cookies, hesla, ... vše, co si nastavíte. Nicméně i bez synchro si pak můžete vytvořit kolik podsložek, kolik potřebujete ...

Mezi oblíbené prohlížeče (s podporou synchronizace) patří

Delphin browser : play.google.com/...

Mozilla Firefox: play.google.com/...

Opera Mobile: play.google.com/...

raadek*
hodnocení

1x
Mám teda obyčejnej telefon bez OS, ale rozdělení záložek řeším stažením více prohlížečů miniopery. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]