Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-mail zprávy

Od: david1* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chci se zeptat existuje nějaký program na to když vám příjde Email tak aby se vám to ukázalo v pravo dole jako to má třeba Seznam? Mám právě G-mail a když dělám s více okny tak nemohu pořád koukat jestli mi přišel E-mail moc vám děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Do Pošťáka od Seznamu jde přidat i gmail.

doplněno 16.09.12 11:45:

Já ho tam teda mám.

bena*
hodnocení

0x

Zkuste si do počítače nainstalovat nějakého pošťáka, například Windows Live Mail nebo Mozilla Thunerbird. Tam si můžete nastavit podokno čtení buď dolů nebo pokud máte širokoúhlý monitor, tak doporučím si ho nastavit doprava.

Další řešení je si nastavit přesměrování pošty na Seznam a poštu si číst přes Seznam Email.

P.S.: Víte, že GMail čte poštu svým uživatelům a na základě toho jim nabízí reklamu, který by je teoreticky mohla zajímat?

hodnocení

0x

toolbar.google.com/...

Po vložení do prohlížeče by měla naskočit verze programu pro Windows...

bena:Myslíš že seznam "banán"? Čtou všude a všichni, stačí si pročíst podmínky, akorát někteří se nebojí popř. musí říct co a jak...

bena*

Seznam se může pyšnit kladnou cenou Big Brother Awards CR za rok 2011 právě díky podmínkám použití → slidilove.cz/...

Takže pochybuji, že by Seznam slídil, navíc u ostatních poskytovatelů schránek zatím nebylo dokázané, že by slídili, pokud ano, rád se poučím :)

Mail který se plní denně spamy (řešení u spousty lidí bylo "snadné" založení gmailu.)

Mail který NEMÁ V ROCE 2012 FUNKČNÍ IMAP v životě nemůže vyhrát nějakou solidní cenu...

Takže nějaké Awards (aha) cr, tak to chápu že vyhrál... seznam už jen díky technologiím žádnou solidní cenu vyhrát nemůže...

V době facebooků, světa kde má polovina firem vaše rodné číslo které lze dohledat i skrze internet to asi nakonec může být šumák.

Ale je pravda že běžnému pepíkovi z čech meil na seznamu stačí... nevím jestli už seznam z té celkem stabilní prebety a poté doladěné bety spustil ten nový seznam meil i mezi lidi, pokud ještě tak můžu říct že je to velký krok kupředu nicmně imap stále ee..

doplněno 16.09.12 19:01:

Bohužel nefungoval v době kdy prakticky úplně všichni i centrum cz imap rozjeli... nefungoval správně ani v pre/beta verzi nového emailu a bylo řečeno že se to ani měnit nebude... kdežto několik let funkční imap od googlu... byla to jasná volba...

doplněno 16.09.12 19:04:

Imap jsem zkoušel a stále nesolupracuje tak jak konkurence... bud stále po česky odfláknuto anebo je pro gmail lépe zpracováno API/APP

bena*

Seznam podporuje IMAP, sám ho používám. Budiž důkazem: zive.cz/... Seznam má IMAP už od roku 2010.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]