Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,mám dotaz .Když poslouchám např.písničku youtube a vedlejší okno mám v prohlížeči např.novinky na seznamu a myší přejíždím oknem dolů a nebo nahoru tak zvuk písničky se seká .Myslím si že mám špatný kodeky na zvuk a nebo grafické rozlišení .Můžete mi poradit? PC windows Vista Home premium pamět 767 MB 32 bitový index 3,0
Grafický adapter ATI mobility Radeon X1300
Děkuji za odpovědi
768MB paměti RAM je málo na Vistu. Problém bude nejspíš tam - kupte do počítače kompatibilní paměť, doporučuju aspoň 2 GB pro Vistu.
Jinak ještě je možný, že máte starý Flash Player - nainstalujte si nejnovější 11.4 - ke stažení: stahuj.centrum.cz/...
Pokud používáte prohlížeč Google chrome, může být i problém tam - doporučuju přejít na jiný prohlížeč. Navíc Google chrome o svých uživatelích odesílá docela citlivý data, která pak můžou být použita klidně i k marketingovým účelům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.