Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seká se zvuk

Od: ji* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,mám dotaz .Když poslouchám např.písničku youtube a vedlejší okno mám v prohlížeči např.novinky na seznamu a myší přejíždím oknem dolů a nebo nahoru tak zvuk písničky se seká .Myslím si že mám špatný kodeky na zvuk a nebo grafické rozlišení .Můžete mi poradit? PC windows Vista Home premium pamět 767 MB 32 bitový index 3,0

Grafický adapter ATI mobility Radeon X1300

Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

768MB paměti RAM je málo na Vistu. Problém bude nejspíš tam - kupte do počítače kompatibilní paměť, doporučuju aspoň 2 GB pro Vistu.

Jinak ještě je možný, že máte starý Flash Player - nainstalujte si nejnovější 11.4 - ke stažení: stahuj.centrum.cz/...

Pokud používáte prohlížeč Google chrome, může být i problém tam - doporučuju přejít na jiný prohlížeč. Navíc Google chrome o svých uživatelích odesílá docela citlivý data, která pak můžou být použita klidně i k marketingovým účelům.

Pod tohle se můžu podepsat, jen ještě doporučuji stáhnout nejnovější ovladače pro grafickou kartu, protože "windowsácké" ovladače za moc nestojí a někdy právě třeba jen při pohybu oknem dokáží zasekat celý systém (známo z WIN XP ihned po instalaci systému) :)

ji*
15.09.12 17:55
hodnocení

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]