Nejste přihlášen/a.
poradte.cz/... Jak se to dělá, aby odkazy, které ladinpraha zavřel do jednoho slova Tady? Aby těch odkazů nemuselo být několik.
Prosím hodně polopaticky o návod.
Chlapi, je to se mnou složitější, než myslíte. Je to jednoduché, ale nerozumím vůbec ničemu. Kam kliknu, na co kliknu, jak tam dostanu to jedno slovo? Já vím, jsem neštěstí.
Tak po bodech...
1. Zvolíme si nějakou netovou adresu - libovolnou, ale existující - (já použiju adresu Poraďte)
2. Zvolím slovo, jež má odkaz reprezentovat - tedy to, které bude v odpovědi vidět a na které bude zájemce klikat (použiju "sem")
3. Napíšu slovo (tedy "sem"), označím je (do ´bloku´), kliknu na řetěz v liště nástrojů a do pole pro URL vložím adresu (např. zkopírovanou z adresního řádku prohlížeče)
Výsledek je takovýto: sem
doplněno 15.09.12 18:00:Koukám, že jsem vložil ´neexistující odkaz´ - tak třeba nyní...
Proč tak komplikovaně.Kliknu na ten odkaz na myši pravým tlačítkem kopírovat a potom vložit jako třeba takhle
Chci tohle: " TOTO jsou moje nové strány"
.
Postup:
1. Napíšu větu "TOTO jsou moje stránky"
2. Myší si označím slovo "TOTO"(jako když chcete kopírovat text)
3. Kliknu na liště na ten znak, co vypadá jako nekonečno se zeleným pluskem (obrázek č. 1)
4. Vyskočí tabulka (obrázek č. 2)
5. Do tabulky zkopírujete adresu stránky, na kterou chcete, aby odkaz vedl (viz obrázek č. 2)
6. Klikněte na OK
7. A je to
.
Obrázky:
kolikokoli, ahááá, už to vím. Že mi to ale trvalo! Moc děkuji všem a vám zvláště.
Krásnou neděli přeji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.