Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FREE CALL - nelze odinstalovat

Od: boy* odpovědí: 6 změna:
Ahoj věrní rádcové *tuc*máme tu opět problém.Manžel nainstaloval z nějakého důvodu na PC program Free Call ( je na tom se znalostmi PC snad ještě hůř než já ) no a pak si to zase z nějakého jinéhoho,mně neznámého důvodu rozmyslel a chtěl jej odinstalovat.Ale pic milý Free Call odinstalovat nelze.Máme CCleaner ten ho neodinstaloval,jelikož tam není k nalezení,když ho najdu v programech files je tam sice ikonka uninstal,ale když na ni kliknu jen mi vynadá a Free Call máme stále na svém místě.Tak co s tím?*nevi*Díky za radu papa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ccleaner neni na odinstalovavani programu...
Zajimalo by me docela co ti to vynada- je to doooost dulezite
A naposled pro odinstalace programu co se nechtej odinstalovat (zmrveny odinstalator, komplet odinstalovani...) je dobry treba yuoruninstaller

none*
hodnocení

1x
Pokud je spuštěn, nejde odinstalovat. Tedy ukončit kliknutím pravým tlačíkem myši na ikonu freecall vpravo dole. Pak odinstalovat jmenovaným "uninstall", pokud to nepůjde smazat celou složku C:Program filesFreecall.
boy*
hodnocení

děkuji ...to bylo ono *palec*jo je vidět že se tady vyznáte ...já bych na to nepřišla*hi*Free Call je odinstalovaný bez jakýchkoliv problémů.Děkuji ještě jednou ahoj
rbikaj
Ahoj mam takovej dotaz me ten free call vubec nejde odinstalovat a to jsem udelal podle tvoji odpovedi v program files to taky nejde dal jsem unistal a nic tak jesi budes tak hodny a pomuzes mi diky predem
Nic? Jako nic se nestane? Máš vůbec oprávnění na instalace/odinstalace? Opravdu je program ukončen?

verka*
hodnocení

0x

Ahoj vespolek, dostala jsem se sem náhodou a zrovna k tématu co trápilo i mě, takže díky za radu jste SUPER, už mám free call odinstalovaný a trápila jsem se s ním asi 2 měsíce, nainstaloval si to syn a pak již si s tím nevěděl rady a já taky ne, díky , díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]